Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

225 til Milleniumfest

Lørdag d. 18. marts 2000

Danske Sportsjournalister skrev historie ved at samle det største antal til et arrangement i foreningens 78-årige historie, nemlig 225 til Millenium-festen på "Færgen Sjælland" i København.

Poul Erik Andersson var en veloplagt, professionel og småfræk toastmaster, og han ledede slaget på bedste vis.

Flemming Thor Madsen stod for velkomsten.

Efter hovedretten kåredes Søren Olsen, Politiken, som "Årets Sportsjournalist", og efter den varme ret var det lune H. C. Møllers tur til at blive hædret som foreningens 4. nulevende æresmedlem.

Ole Tang, foreningens længste medlem, havde skrevet aftenens festsang på melodien "Nu går våren gennem Nyhavn". Mon de er klar over, at de har en ny Sigfred Pedersen i det nordvestjyske.

Ole Tang skrev også festsangen til 75 års jubilæet for tre år siden, og med festsangen i aftes risikerer han at få genvalg, hvis foreningen får råd til at holde en tilsvarende fest en anden god gang.

Aftenens overraskelse var underholdning af Anders Bircow - den ene tredjedel af Linie 3. Han benyttede lejligheden til at genere Poul Erik Andersson og Jørgen Herbert og serverede tre minutters Beatles-medley med 21 gamle Beatles-kendinge. Han gav en parodi på Julio Iglesias og sluttede af med at synge dyn-dyn-norsk.

De sidste tre timer var dansegulvet ryddet til dans, så alle fik rørt musklerne og damerne.

Der var en fin stemning under hele festen. Det var en fest på et meget højt niveau. Dyrt - ja, men vi fik meget for pengene, og der var masser af medlemmer, der fik en god snak med brave kolleger, som de af forskellige årsager ikke havde set i meget lang tid.
Desuden var det rart at se de mange unge medlemmer, der deltog i medlemsfesten.
Der er ingen tvivl om, at denne fest har haft meget stor værdi for sammenholdet i Danske Sportsjournalister.

Et af mange eksempler på festens værdi:
Jakob Kjeldbjerg, studievært og journalist på TV3, sagde "Jeg anede ærlig talt ikke, at der var noget, der hed Danske Sportsjournalister, da Carsten Werge kom og spurgte, om jeg skulle med til festen. Hvis jeg ikke var blevet gjort opmærksom på det, var jeg aldrig blevet medlem af foreningen. Det er alletiders at være med til denne flotte fest".

Endnu et bevis på, at vi må være solidariske og give de nye medarbejdere på sportsredaktionerne mulighed for at komme med i Danske Sportsjournalister. Hvis vi ikke fortæller dem om foreningens eksistens, kan det gå dem ligesom Jakob Kjeldbjerg - der omgående blev indmeldt, og han er kommet for at blive i Danske Sportsjournalisters store skare af 592 medlemmer.