Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyt job

Fredag d. 29. oktober 2004
DIF-pressemeddelelse


DIF har i dag 28-10-2004 kl. 11:10 udsendt følgende pressemeddelelse:


Play the game ansætter sekretariatschef

Den selvejende institution Play the game har ansat Jens Sejer Andersen som sekretariatschef.

44-årige Jens Sejer Andersen har i årene 1990-2003 været ansat som chefredaktør for DGI-bladene "Ungdom & Idræt" og "Krumspring". Han tog i 1997 initiativet til konferencen "Sport, Media and Civil Society" - en forløber for de to senere internationale mediekonferencer "Play the game", som blev afholdt i 2000 og 2002 med Jens Sejer Andersen som hovedkraft.

"Vi har uden tvivl fået den mest kvalificerede person til at føre Play the games formål om at fremme demokrati, åbenhed og ytringsfrihed i verdensidrætten ud i livet. Jens Sejer har et godt blik for, hvad der rør sig i international idræt, og hvilke problemer, der er særligt interessante at sætte under lup. Vi er derfor i Play the games' bestyrelse utrolig glade for, at Jens Sejer har sagt ja tak til at blive den administrative hovedkraft i den kommende tids bestræbelser på at søsætte Play the game med fornyet styrke," siger Michael Andersen, bestyrelsesformand for Play the game.

Play the game blev - efter i en række år alene at have været et DGI-projekt - etableret som en selvejende institution den 1. august 2004 af de tre hovedidrætsorganisationer DIF, DGI og Dansk firmaidrætsforbund. Play the games bestyrelse består af direktør Michael Andersen (udpeget af kulturministeren), kommunikationschef Morten Mølholm (udpeget af DIF), kommunikationschef Anne Marie Dohm (udpeget af DGI), redaktør John Thrane (udpeget af Dansk Firmaidrætsforbund) og journalist Søren Wormslev (udpeget af det internationale journalistforbund). Kulturministeriet, DGI, DIF og DFIF yder økonomisk støtte til Play the game, som ud over denne grundbevilling på 1,4 mill. kr. årligt forventes at opnå støtte fra en række andre bidragydere.

Play the game skal bl.a. skabe opmærksomhed om idrættens rolle i samfundet og sikre en fri, uafhængig, åben og saglig debat om idrættens tilstand og udvikling. Dette skal ske ved med passende tidsrum at afholde internationale konferencer for medier, forskere og idrætsledere og ved at udføre oplysningsarbejde mellem konferencerne. Næste konference forventes afholdt i 2005.

Der var i alt 14 ansøgere til stillingen som sekretariatschef.Med venlig hilsen


Morten Mølholm Hansen
Kommunikationschef
mobiltlf. 21 66 37 74


Yderligere oplysninger:

Michael Andersen, bestyrelsesformand for Play the game, mobiltlf. 25 58 55 00
Jens Sejer Andersen, sekretariatschef, Play the game, tlf. 75 83 80 82, mobiltlf. 20 71 07 01

Alle henvendelser omkring tekniske spørgsmål skal gå til webmaster@dif.dk. Du kan ikke foretage "besvar afsender" på denne e-post og forvente et svar.

Du kan også løbende holde dig orienteret ved at læse nyheder på DIF's hjemmeside www.dif.dk.

Du kan når som helst framelde dig denne service på DIF's hjemmeside: http://www.dif.dk/index/nyheder-abonner/nyheder-ret_abonnement.htm

Med venlig hilsen

Danmarks Idræts-Forbund
Sekretariat og Information