Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Jørn Mader forlader TV2-sporten

Torsdag d. 9. december 2004

Den nærmest legendariske eks-Tour de France-kommentator på TV 2-Sporten, Jørn Mader, er nu helt væk fra sportsredaktionen på Kvægtorvet. Den odenseanske journalist er straks gået over i en ny funktion, hvor han arbejder med nye medier og nettet, skriver Fyens Stiftstidende.

- Det er korrekt, at jeg er rykket over i en anden stol, og at jeg primært skal lave noget helt andet end sport. Jeg skal være med til at lave et helt set-up, bekræftede Jørn Mader, 57, udviklingen over for Stiftstidende. Mader betragter ikke flytningen som en degradering.

- Nej, jeg bliver redaktør for det her, der skal beskæftige sig med alt muligt stof. Det her er en ny start for mig, og derfor en kæmpe udfordring og et spring fremad. Jeg glæder mig over det og har fået et klart løft personligt, siger Jørn Mader.

Jørn Mader blev ansat på TV 2-Sporten i efteråret 1987 og var med til at profilere redaktionen i pioner-årene. Men efter uoverensstemmelser med redaktionsledelsen blev Mader frataget væsentlige stofområder for nogle år siden. I en meget personligt skrevet bog gik Mader tæt på omstændighederne i den proces, og under OL i Athen i sommer var Mader i en meget tilbagetrukken rolle.

- Men jeg er gået med til det nye job, fordi det er en y udfordring, og fordi jeg blandt andet gerne vil skrive igen, og det bliver en af opgaverne til de nye medier, og det giver mig en ny mening med at gå på arbejde, sagde Jørn Mader til Stiftstidende.

Jørn Mader har i en konsekvens af ovennævnte valgt at melde sig ud af Danske Sportsjournalister.