Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ledigt job i Viborg

Tirsdag d. 22. februar 2005


Sportsjournalist til Viborg Stifts Folkeblad

Vil du være sportsjournalist på Viborg Stifts Folkeblad/De Bergske Blade? En af vores sportsjournalister søger nye udfordringer, og med tiltrædelse 1. april søger vi derfor hans afløser.

Vi er en af Danmarks bedste og mest velfungerende sportsredaktioner. Ambitionsniveauet er højt, og vi er vores egne værste kritikere. Vi dækker eliten. Tre håndboldligahold og et superligahold fylder meget. Men på den sjove måde. Vi begynder der, hvor tv-transmissionen slutter. Vi går tæt på, stiller de skarpe, dumme og indsigtsfulde spørgsmål. Referatet har vi skrottet, og klicheer og ligegyldigheder er vi allergiske overfor. Vi er sprogligt nidkære, vinkler på mennesker og sætter en ære i at være først med nyhederne.

Sport er så meget, og du skal også have øje for storheden og ikke mindst den gode menneskelige historie, som gemmer sig i de mindre idrætsgrene.

Du kommer til både at skrive og redigere. Kendskab til redigering i QuarkXPress er derfor en stor fordel.

Yderligere oplysninger sportsredaktør Henrik Larsen 51620422 eller chefredaktør Lars Norup 89276400. Ansøgning senest fredag den 4. marts til Viborg Stifts Folkeblad, Vesterbrogade 8, 8800 Viborg.