Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressefotograf overfaldet

Torsdag d. 7. april 2005


Bergens Tidende har besluttet at melde Niels-Christian Holmstrøm til politiet for hans overfald på bladets fotograf i Bergen i går, skriver bold.dk.

Som tidligere omtalt her på siden tabte FC København-sportsdirektøren hovedet, da han var blevet grebet i et hemmeligt møde med Rosenborgs norske landsholdsangriber Frode Johnsen tirsdag aften i den norske by. Og hans udfald imod en fotograf fra Bergens Tidende får nu avisen til at melde den danske fodboldleder til politiet.

- Vi anser overfaldet for at være så groft, at vi skrider til en politianmeldelse af sagen. Vi kan ikke sidde roligt og se på, at personer går til angreb på os på en offentlig plads, forklarer fotochef på Bergens Tidende Rune Nielsen i avisen.

Chokerede vidner på pladsen og bag restaurantens vinduer har forklaret, at de så FCK-direktøren kaste sig over fotografen og forsøge at sparke ham. Derefter rev han blitzen af kameraet og smed den i rendestenen, før han forlod stedet.
Fotografen tilkaldte allerede på stedet politiet, men da ordensmagten ankom, var den rasende Holmstrøm forsvundet, skriver bold.dk.