Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fight Night på TV Danmark 1

Onsdag d. 12. april 2000

Pressemeddelelse
Onsdag den 12. april 2000

- Fight Night på TvDanmark 1 -
Først Williams – så Tyson!

IBC–Verdensmesteren i Sværvægt, Brian Nielsen, sætter sin titel på spil mod amerikaneren Jeremy Allen Williams ved TvDanmark 1s næste ”Fight Night”- stævne fredag den 28. april i KB-Hallen.

Jeremy A. Williams er 27 år og har en rekordliste, som lyder: 35-3-0 (27 KO), og er på papiret uden tvivl den hidtil stærkeste modstander, Brian har stået over for. Kampen er et led i Stald Palles bestræbelser på at skaffe Brian den kamp, alle danske bokseelskere og ikke mindst Brian Nielsen selv har gået så frygtelig længe og ventet på: Boksebraget mod én af verdens absolut største sværvægtsmestre gennem tiderne - Mike Tyson.

Der har fra Tyson-lejrens side været positive tilkendegivelser omkring et møde mellem Tyson og Brian Nielsen. Ikke mindst efter de to boksere mødtes tilfældigt i lufthavnen i Las Vegas tidligere på året og aftalte at tale nærmere sammen omkring et møde senere på året. Tyson selv gav udtryk for at have studeret Brian Nielsen på video og lod forstå, at det, han havde set, ikke var uinteressant, og absolut havde ”Iron–Mikes” interesse.

Men for at overbevise Tyson-lejren hundrede procent har Stald Palle i samråd med Brian Nielsen besluttet sig for at udfordre en af verdens absolut bedste sværvægtere lige nu, amerikaneren Jeremy A. Williams, til en kamp – ikke blot om IBC-bæltet – men også om at få ”æren” af at møde Tyson i en kamp senere på året.

Hvis Brian vinder, er Stald Palles matchmaker, Mogens Palle, overbevist om, at Mike Tyson takker ja til invitationen om en kamp mod Brian Nielsen. Også her i Danmark. Tyson har ved tidligere lejligheder givet udtryk for, at han ikke vil bokse i USA foreløbeligt, men derimod gerne vil stille op mod to eller tre af Europas bedste sværvægtere herovre. I skrivende stund har Tyson allerede mødt en, mens der er planlagt endnu en kamp i Italien i maj.

Så derfor er tidspunktet for Brian Nielsens titelforsvar mod Williams perfekt timet for at gøre opmærksom på hans kandidatur til en kamp mod Tyson – hvis Brian vel at mærke beholder IBC-titlen, hvad der ifølge mange bokseeksperter kan blive mere end svært.

Brian Nielsen betegner selv kampen mod Williams som en ”Knald eller Fald–kamp”, da han i tilfælde af et nederlag nok må se sin drøm om at møde Mike Tyson eller en af de andre store mestre briste.

Brian bokser mange kampe i løbet af en sæson og har også bokset mange i denne. Derfor har det ikke altid været lige nemt at finde motivationen frem op til et stævne. Men Brian lover, at han er top-trimmet - både fysisk og psykisk - op til mødet med Williams. Så derfor er der lagt op til et sværvægtsbrag i verdensklasse, når Brian Nielsen går i ringen mod Jeremy A. Williams i KB-Hallen i København.
Følg kampen direkte på TvDanmark 1 den 28. april.

For yderligere information kontakt venligst:
TvDanmarks presseafdeling, Johnny Jensen, tlf.: 32 69 96 73.