Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Tips-Bladet flytter

Torsdag d. 28. april 2005

I sin 57-årige levetid har Fodboldmagasinet TIPS-bladet mere eller mindre været Danmark rundt. Et nyt kapitel i bladets historie skrives til september, når bladet - efter 30 år i Nordsjælland - flytter til det centrale København.

- Planen er at skabe et dynamisk fodboldhus ved at flytte TIPS-bladet sammen med enetpulse.com, som er specialiseret i resultatservice, livescore og udvikling af managerspil, siger TIPS-bladets adm. direktør og medejer Carsten Andreasen.

To af mændene bag enetpulse.com, Henrik Jeppesen og Leo Noer, er samtidig de to øvrige medejere af TIPS-bladet, og allerede i dag samarbejdes der på en række områder efter at bladet sidste år blev købt fra Det Berlingske Officin.

-Ved at flytte sammen håber vi naturligvis at kunne udbygge dette samarbejde og skabe endnu mere dynamik. Alene det at være 35-40 fodboldtosser under samme tag bliver fantastisk inspirerende og kan ikke undgå at give endnu mere veloplagte blade, siger Carsten Andreasen.

Det nye »Fodboldens Hus« får adresse på Kristen Bernikowsgade nr. 4 - meget tæt på Strøget - og så i øvrigt på en adresse, som vel næsten kan kaldes Danmarks »Fleet Street«, da TIPS-bladet kommer til at bo i nabohus til BT og Berlingske og ikke langt fra Egmont.

TIPS-bladet og enetpulse.com vil i de nye lokaler beslaglægge små 1300 kvadratmtetre, fordelt på tre etager.

Historiks set har TIPS-bladet tidligere haft redaktion i Århus, Hellerup ved København, Svendborg, Helsingør og Ålsgårde, lidt udenfor Helsingør.

foto:
Tips-bladets nye redaktør Anders Bay