Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Holmstrøm: TV3 sætter dagsordenen

Tirsdag d. 17. maj 2005

TV3-sporten sætter dagsordenen, skriver Ritzaus Bureau.

FC Københavns sportsdirektør retter nu en markant kritik af DBU's disciplinærudvalg, efter at Peter Møllers albue tirsdag havnede som en sag på udvalgets bord.
Niels-Christian Holmstrøm har ganske enkelt svært ved at forstå, hvorfor udvalget i så konsekvent grad retter sig efter, hvad TV3 mener om enkelte episoder i Superligaen.
På TV3, hvor studieværterne Carsten Werge og Per Frimann i programmet Onside guider seerne gennem hver Superliga-runde, har man rettighederne til at vise ligakampene i fuld længde, og Holmstrøm mener altså, at disciplinærudvalget alt for ofte lytter til, hvad man mener om enkelte episoder i Onside. Mandag aften viste programmet de tv-billeder, der nu bliver anvendt som bevismateriale i disciplinærudvalgets vurdering af Peter Møllers nærkamp med Brøndby-spilleren Daniel Agger.
- Jeg har meddelt DBU, at jeg finder det dybt betænkeligt, at TV3 og Carsten Werge skal diktere, hvilke sager der skal omkring disciplinærudvalget. Hvis det fremover skal være normalen, så er vi nødt til at sætte en anden dagsorden. Så vil jeg fremover bede DBU gennemse alle de episoder, jeg mener bør være disciplinærsager. Jeg har allerede bedt dem kigge på den episode, hvor Martin Retov giver Tobias Linderoth en blodtud i starten af kampen på Brøndby Stadion. Det får jeg vel svar på i morgen, siger Holmstrøm.
Sportsdirektøren er selvsagt ikke glad for udsigten til at skulle undvære Peter Møller i tilfælde af karantæne, men han kalder også problemet for helt generelt.
- Jeg synes, det er stærkt problematisk, at disciplinærudvalget kigger på så mange sager fra de kampe, der bliver vist på tv i sin fulde udstrækning, og hvor der er mere bevågenhed efterfølgende - mens der nemt kan foregå ting i de kampe, hvor der ikke er så markant en interesse og bevågenhed. Det er vel ikke i orden, at man som klub skal være mere udsat, fordi man er mere på tv. Og at man kan undgå disciplinære sager, blot fordi man er gemt væk på de skjulte tv-kanaler. Det er ikke fairplay, og så ender det i en farce, hvor alle angiver alle. Det vil vi helst ikke være med til, siger Holmstrøm.
Hos DBU siger kommunikationschef Lars Berendt, at hvis DBU vil kommentere Niels-Christian Holmstrøms kritik, bliver det i forbindelse med, at der bliver afsagt kendelse i Peter Møller-sagen, skriver Ritzaus Bureau.