Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

TIPS-bladet satser på internettet

Torsdag d. 26. maj 2005


TIPS-bladet satser på nettet

TIPS-bladet har igen udvidet sine aktiviteter på Internettet.

I sidste uge lancerede bladet en nyhedstjeneste på hjemmesiden Tipsbladet.dk, og her kan man stort set døgnet rundt få de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland, og de leveres vel at mærke af bladets egne journalister.

Foreløbig tegner den nye service sig til at blive en succes. Antallet af brugere på Tipsbladet.dk er steget væsentligt allerede i den første uge, hvor nyhederne er tikket ind på forsiden, og det tyder på, at Tipsbladet.dk er et stærkt alternativ til de sædvanlige danske fodboldmedier på nettet.

- Vi forsøger at møve os ind på den bane, der hedder nyheder på nettet, fordi vi tror på mediet. I huset har vi jo nogle af Danmarks førende fodbold-journalister, som er eksperter på deres stofområder. De ved, hvad der sker i de internationale ligaer, og den viden vil vi gerne dele med Tipsbladet.dk´s brugere, siger chefredaktør Anders Bay.

Han er ikke bange for, at satsningen på hjemmesiden vil kannibalisere TIPS-bladets udgivelser om tirsdagen og fredagen.

- På nettet skal vi fortælle nyhederne hurtigt og klart. I bladet giver vi til gengæld perspektivet og går bag om nyhederne. TIPS-bladets print-udgivelser vil altid stå for analyse, baggrund og reportage. Den slags du´r nettet ikke til at formidle, og der vil altid være et klart skel mellem de to aktiviteter.