Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Akkreditering til DM i cykelløb i Odense

Torsdag d. 2. juni 2005

Arrangør:
Cykling Odense
Højstrupvej 9 5200 Odense V
Tlf. 6616 8333 Fax. 6616 8334
www.odense2005.dk

Til Sportspressen


Akkreditering til DM i Landevejscykling

Vedrørende akkreditering til mesterskaberne der afholdes således…

Onsdag den 22. juni Holdløb
Fredag den 24. juni Enkeltstart
Lørdag den 25. juni Post Masterløbet
Søndag den 26. juni Linieløb

Akkreditering sker via mail til kontakt@cyklingodense.dk med oplysning om navn, medie og telefonnummer, hvorefter adgangskort vil kunne afhentes i løbssekretariatet i Odense Idrætshal fra mandag den 21. juni til og med lørdag den 25. juni – se åbningstider under Praktisk Info på www.odense2005.dk

Ved ankomst søndag den 26. juni skal der gives meddelelse herom og adgangskort vil blive fremsendt – idet start- og målområdet vil være afspærret og således vil der ikke være mulighed for at komme ind på området uden adgangskort.

Husk i sidstnævnte tilfælde også at oplyse en adresse hvortil adgangskortet skal sendes.

Under søndagens linieløb for eliten vil pressen have mulighed for ” et par omgange” i bil på ruten ved henvendelse til VIP-chef Allan Poulsen (ja ham fra bl.a. fodboldlandsholdet)

Umiddelbart skønnes det, at den optimale mulighed for at følge løbet faktisk er fra målstregen, hvor bl.a. ”Radio Tour” i egenskab af ”cykleprofessor” Henrik Elmgreen ofte vil bliver koblet direkte på opløbsstrækningens højttaleranlæg, med kommentarer om løbets udvikling.

Løbssekretariatet er beliggende i mødelokale 2 i Odense Idrætshal, hvor der tillige vil være indrettet presseskrivestue i mødelokale 1.


Claes Larsen
løbschef