Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Presseforhold til OB's hjemmekampe

Fredag d. 22. juli 2005

Vigtig information til pressen vedr. pressefaciliteterne på Fionia Park
På søndag ruller SAS Liga fodbolden igen i Odense, og vi glæder os til at byde velkommen til en ny sæson.

På Fionia Park er vi fortsat i gang med at bygge på den nye VIP-bygning. Det betyder, at flere faciliteter kun er midlertidige herunder pressepladserne, pressens adgangsforhold og pressens arbejds- og opholdslokale. Derfor beder vi jer læse følgende information vedr. arbejdsforholdene for pressen til SAS Ligakampen OB- AaB.

Adgangs- og parkeringsforhold:
For at få adgang til OB’s hjemmekampe skal du akkrediteres. Det kan ske via www.ob.dk/presse. Deadline for akkreditering til OB - AaB er torsdag den 21. juli 2005 kl. 24.00.

På kampdagen kan alle akkrediterede afhente deres akkreditering i presserummet i Odense Idrætshal fra kl. 14.00.

Der er et begrænset antal parkeringspladser udenfor Odense Idrætshal, som er reserveret til pressen.

Adgang til pressepladser/facts om pressepladserne:
Til kampen OB – AaB har vi etableret midlertidige pressepladser på Carlsberg Tribunen. Disse er placeret samme sted som pressen sad før, vi begyndte udbygningen af VIP-faciliteterne.

For at få adgang til pressepladserne skal du gå fra Odense Idrætshal til Fionia Park og her benytte indgangen ned mod Odense Idrætshal. Din akkrediteringsbillet er adgangsgivende.

På de midlertidige pressepladser kan vi desværre ikke tilbyde internetopkobling. Her henviser vi til pressens arbejds- og opholdslokale i Odense Idrætshal.

Vi gør venligst opmærksom på, at vi aht. til den fortsatte byggeproces flytter de midlertidige pressepladser så hurtigt som muligt efter kampen og senest 30 minutter efter kampen.

Journalister og fotografer som har behov for at arbejde videre bedes derfor venligst gå til arbejds- og opholdslokale i Odense Idrætshal. Arbejds- og opholdslokalet er åbent fra kl. 14.00 til kl. 19.00.

Adgang til interviews med spillere og trænere:
På nuværende tidspunkt er det ikke afklaret hvor de to hold klæder om, og derfor kan vi først på kampdagen informere nærmere om hvordan der efter kampen bliver mulighed for interviews med de to holds spillere og trænere. I øvrigt henviser vi til OB’s retningslinier for interviews i presseafsnittet på www.ob.dk/presse.

Vi håber, at I har forståelse for situationen.
Venlig hilsen
Odense Boldklub A/S