Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Bestyrelsesmøde på onsdag

Fredag d. 12. maj 2000

Danske Sportsjournalister holder bestyrelsesmøde på onsdag på det sædvanlige sted i hjertet af København.

Da der er mere end 20 punkter på dagsordenen, starter vi allerede kl. 10.00 - det betyder, at Flemming Olesen må køre fra Aalborg kl. 5.00, men det er sjældent dem, der bor længst væk, der kommer sidst...

Blandt emnerne er optagelse af tre nye medlemmer:
Henrik Madsen, Thomas Nielsen-Grøn og Frederik Bjerregaard.
Hvis alle tre optages, runder vi 600 medlemmer - medmindre vi samtidig må slette andre medlemmer på grund af kontingentrestancer.

Jan Jensen, Ekstra Bladet, er indbudt som månedens gæst for at drøfte fremtiden for "Hall of Fame".

H. C. Møller, nybagt æresmedlem, er også indbudt som æresgæst for at drøfte sine fremtidige opgaver i foreningen, bl.a. AIPS-kortene, udsendelse af medlemsbladet og rollen som gavechef.

Internet-spørgsmålet er et af hovedtemaerne.
Steen Ankerdal har møde med Lars Berendt om emnet den 12. maj, Michael Lermarks anmodning om opbakning er også på dagsordenen sammen med Internetdebatten fra Fortaleza, hvor Rasmus Bech og Tommy Poulsen havde en central rolle i debatten om dette emne.

Bestyrelsen har forskellige emner til fyraftensmøder, men der er stadig frit slaw for forslag til nye medlemsmøder.

Den Nordiske Kongres om netop et år i København er et andet af de mange emner. Flemming Thor Madsen er formand for den danske NK-komité, og det er normalt, at vi sender invitationer til vore nordiske brødre et år før Nordisk Kongres, så det er pludselig en hastesag.

Bestyrelsen skal også drøfte generalforsamlingen i DS i 2001. Skal den være i Odense, København - eller på Bali, som foreslået af Erik Alexander på generalforsamlingen???

Hvis vi når det, vil vi gerne tage hul på debatten om kriterier for udvælgelsen Årets Sportsjournalist fremover, så vi får nedfældet de væsentligste kriterier.

Med 27 punkter er der naturligvis andre emner, der skal diskuteres.
Hvis du har aktuelle emner, du ønsker med på mødet, haster det, for på grund af EM-slutrunden kan vi ikke nå at holde det efterfølgende bestyrelsesmøde før i august.

Mødet er historisk:
Det er debut for Flemming Toft som nybagt 2. suppleant. Han bliver sat i arbejde fra starten!
Desuden indgår PF-suppleant Lars Poulsen fremover i bestyrelsesarbejdet, og der er arbejde nok til alle syv bestyrelsesmedlemmer, tre suppleanter og vort nybagte æresmedlem H. C. Møller samt vort æresmedlem fra 1997, Poul Erik Andersson.

Med 12 mand m/k i arbejde må det i høj grad siges at være holdarbejde - forhåbentlig mere som et rigtigt fodboldhold end som "det beskidte dusin".

Mødet markerer også i praksis kassererskiftet mellem H. C. Møller og Flemming Olesen.
Den nordjyske sportsredaktør tager traileren med for at rydde op på Teglstrupvej.

Vi håber at nå igennem alle punkter i tide, så vi kan nå i Parken til en eller anden kamp mellem Arsenal og Galatasaray.