Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyt job

Onsdag d. 28. september 2005


DHF søger Pressekoordinator
- med journalistisk baggrundDansk Håndbold Forbund (DHF) har med henblik på at styrke samarbejdet med pressen vedtaget en ny pressestrategi. Til at sikre gennemførelse af denne samt koordinere og udbygge vort forhold til pressen, søger vi hermed en ny pressekoordinator med journalistisk baggrund til en nyoprettet stilling i Kommunikationsafdelingen, som p.t. består af en IT- og kommunikations-medarbejder samt en informations-medarbejder/tekstforfatter.

Ambitionen er, at DHF's kontakt til pressen altid skal varetages professionelt. Vi lægger derfor vægt på en vedholdende, udfarende, hurtig og omhyggelig pressehåndtering samt en løbende og aktuel opdatering af data og resultater.

Personen
Vi forventer, at du har stor interesse for håndbold, og at du er en initiativrig, udadvendt, dynamisk og humørfyldt person. Du skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret, men også været indstillet på et tæt samarbejde især med de øvrige i kommunikationsafdelingen og udvise en proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver. Du er en omhyggelig og ansvarsfuld person, der selv under pres kan respektere deadlines.

Faglige kvalifikationer
Jobbet forudsætter en journalistisk baggrund og en bred viden om håndbold. Det forudsættes, at du har erfaring med pressen og kender til sportsjournalisters adfærd og arbejdsmetoder. Desuden forventes det, at du er en dygtig formidler og er fuld fortrolig med moderne teknologi i relation til jobbet.

Dine primære arbejdsopgaver
Stillingen er nyoprettet, og du har derfor mulighed for selv at forme jobbet, således at DHF's målsætninger efterleves. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

Overvåge den daglige presse
Varetage alle pressehenvendelser og forespørgsler fra journalister, dog ikke som talsmand
Udarbejde pressemeddelelser og andet presserelevant materiale samt formidle al relevant information til pressen, ikke mindst i forbindelse med EM og VM samt World Cup og landskampe
Opbygge pressenetværk og pressekontakt i almindelighed
Planlægge og gennemføre den årlige "Håndboldens Pressedag"
Planlægge program for presseaktiviteter i forbindelse med alle A-slutrunder i samråd med valgte "presserepræsentanter".
Tilrettelægge og gennemføre DHFs pressemøder, herunder også daglige pressebriefinger ved slutrunder for A-landsholdene
Indføre presseakkreditering ved indenlandske A-landskampe og int. turneringer i Danmark.
Udsende DHF Nyt med kampresultat mv. umiddelbart efter samtlige landskampe.
Bidrage til at efterleve DHF's kommunikationsstrategi og værdier
Arbejstid og -sted
DHF's kontor i Idrættens Hus, Brøndby. Jobbet, der er på fuld tid, indebærer møder og opgaver uden for almindelig arbejdstid, herunder også en del rejseaktivitet.

Løn efter kvalifikationer.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til DHF's direktør Hans-Christian Jacobsenpå 40 14 50 90. Oplysninger om DHF's organisation kan du finde på vores håndboldportal www.dhf.dk

Ansøgningen
Ansøgningen skal være DHF i hænde senest mandag den 10. oktober 2005 kl. 12 og sendes til:

Dansk Håndbold Forbund, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby eller pr. mail til: tenna.fischer@dhf.dk

Dansk Håndbold Forbund har ca. 140.000 medlemmer organiseret i godt 1000 foreninger over hele landet. Vi er blandt verdens bedste håndboldnationer, men vil også være de bedste til at servicere og informere såvel internt som eksternt om dansk og international håndbold.