Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Louise Dreisig til DHF

Fredag d. 28. oktober 2005

28. oktober 2005

DHF ansætter ny pressekoordinator
Louise Dreisig


I bestræbelserne på at styrke samarbejdet med den danske sportspresse har DHF for godt en måned siden lanceret en ny kommunikations- og pressestrategi. Et vigtig led i denne har bl.a. været introduktionen af en ny håndboldportal med bl.a. en række nye informationer og services. Næste step er ansættelsen af en pressekoordinator, der skal varetage den direkte kontakt til og service overfor pressen.

Denne ansættelse er nu på plads, og vi er glade for at kunne meddele, at vi med virkning fra den 1. januar 2006 har ansat Louise Dreisig som ny pressekoordinator.

Louise er 27 år og uddannet TV/Billed-journalist, og har gode faglige kvalifikationer inden for sportsjournalistik. Louise kommer fra en stilling som håndboldreporter på DR Sporten, hvor hun er en del af den daglige nyhedsflade og fungerer som 'reporteren på gulvet' i håndboldhallerne under live-transmissioner. Herfra har Louise desuden afprøvet alle medier – radio, tv og online.

Louises store passion er håndbold. Som aktiv håndboldspiller i 16 år samt holdleder for 1. divisionsholdet Bording KFUM har Louise erhvervet sig stor erfaring og en bred viden om håndbold samt ikke mindst en tæt og god kontakt til spillere, trænere og ledere i Forbundet. En skade tvang hende væk fra banen, men fik hende ikke til at slippe harpikskuglen.

Louise har et bredt netværk i den danske håndboldpresse. Hun kender til journalisternes arbejdsmetoder og vil forhåbentlig kunne bidrage til at gøre DHF til en vedholdende, seriøs og dynamisk samarbejdspartner for den samlede sportspresse og dermed føre målsætningen for DHF’s pressestrategi ud i livet.

Vi glæder os til at spille sammen med Louise og drage nytte af hendes store viden om dansk og international håndbold, nyttiggøre hendes enorme netværk og faglige forudsætning samt ikke mindst lade os inspirere af hendes iderigdom og store engagement.

Vi håber, den samlede sportspresse vil tage godt imod Louise og vil opleve hendes ansættelse som invitation til et tæt og frugtbart samarbejde.Med venlig hilsen
Dansk Håndbold Forbund

www.dhf.dk