Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Pressen og landsholdet

Søndag d. 20. november 2005


19. November 2005


Pressen og Dame-A landsholdet
VM i Skt. Petersborg 2005, 5.-18. december 2005
Landsholdets hotel
Der bor ingen journalister, sponsorer eller spillerpårørende på landsholdets hotel under VM. Al henvendelse til det danske hold i VM-perioden – uden for de nedenstående angivne møder - skal foregå til DHF's presseansvarlige:

Per Sørensen, mobiltelefon +45 21 27 87 75.

Kontakt på kampdagen
Som en særlig service kun for den danske presse, forsøger vi i lighed med de sidste slutrunder, også ved dette VM at afholde det såkaldte 'taktikmøde' 1 time før kampstart. Den presseansvarlige meddeler de danske journalister, hvor i hallen taktikmødet fysisk vil finde sted.

Her informerer assistenttræner Kim Jensen om kampens danske taktik. Taktikmødet varer ca. 5 minutter, og det er som nævnt kun danske journalister, der kan deltage.

Pressemøder
Det første pressemøde afholdes søndag d. 4. december kl. 14.00 på spillerhotellet, Hotel Pribaltiyskaya, Korablestroiteley str. 14, 199226 St. Petersburg. Tlf: +7-812-3292456.

I forbindelse med håndboldlandsholdets deltagelse i VM 2005 vil der i øvrigt være to typer pressemøder:

På kampfrie dage
På kampfrie dage - foreløbig torsdag d. 8 december - vil der blive afholdt pressemøde på landsholdets hotel i lighed med tidligere. Tidspunktet for pressemødet vil blive meddelt senere.

Efter kampene
Umiddelbart efter en kamp er forbi, går holdet i omklædningsrummet. Kort tid herefter kommer Jan Pytlick og to spillere til ”mixed-zone” området, hvor pressen befinder sig.

De øvrige spillere færdiggør deres udstrækningsøvelser (ca. 15 minutter).

Ønsker pressen at tale med en eller flere af disse spillere, kontaktes DHF's presseansvarlige i mixed-zone området - denne henter så den/de pågældende spiller/e, når de har færdiggjort udstrækningsøvelserne.

15 minutter efter kampen er færdig, skal Jan Pytlick og én spiller til IHF's internationale pressemøde i Pressecentret. Det varer ca. 10 minutter. Her er den danske presse naturligvis meget velkommen. Efter IHF's pressemøde kommer landstræneren og spilleren tilbage til mixed-zone området og er til rådighed for interviews.

Bemærk: Når en spiller har været til interviews i mixed-zone og returnerer til omklædningsrummet, kommer spilleren ikke tilbage til mixed-zone.

DHF ønsker pressen et godt VM 2005
Med håbet om et fortsat godt samarbejde ønsker Dansk Håndbold Forbund alle medier et godt VM2005.Med venlig hilsen
Dansk Håndbold Forbundwww.dhf.dk