Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Åben igen

Fredag d. 23. juni 2000

Oven på den alt andet end glorværdige danske EM-deltagelse er de fleste danske sportsjournalister vendt hjem til de danske kødgryder igen, og det betyder også, at forholdene omkring hjemmesiden er normaliseret.

Der er kommet tre indlæg under "debatforum", mens vi var i Holland og Belgien.

De danske journalister var iøvrigt ikke tilfredse med arbejdsforholdene under EM.
Pressecentrene var alt for små, og det virkede, som om Belgien ikke var interesseret i at have et EM. Der kunne skrives bøger om, hvad kollegerne oplevede af tåbeligheder i Belgien.
Et af de gennemgående problemer var, at ingen af de steward-klædte belgiske officials kunne svare på de mest elementære spørgsmål.
Desværre svarede de alligevel - og det gav endnu flere problemer, fordi det var løgn fra ende til anden.

Belgien satte også Europarekord i manglende skiltning, så danske journalister og andre kørte rundt i timevis for at finde frem til rette sted.

50 af de danske pressefolk boede i Mönchengladbach, hvor den nygifte og nybagte far Ulrik Bohse fra Rejsegalleriet traditionen tro var en topprofessionel styrmand for de svedende danske pressefolk og Humørbussen, der har kørt uafbrudt siden 80'erne - til slutrunderne, forstås...!

56 kolleger samlede ind til en fællesgave til Ulrik Bohse - en guldhalskæde til fru Susanne. Så får han forhåbentlig også lov til at rejse med til den næste slutrunde - hvis der bliver nogen næste slutrunde for dansk fodbold inden for overskuelig fremtid.

Jørn Højmark, Politiken, var pressechef i Rotterdam, og det var en stor fordel for de danske journalister. Han havde styr på det, han skulle have styr på, omend han så en smule stresset ud, da de danske reportere lagde vejen forbi Rotterdam. Der var ikke tid til pjank hos den danske hvirvelvind.

Det var småt med nyheder i den danske lejr. Den mest opsigtsvækkende nyhed kom fra Vagn Nielsen, der påstod, at han havde sunget i landets førende drengekor, Københavns drengekor. Det var før, butterfly'en blev opfundet.