Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny bog om Peter Møller - "32"

Søndag d. 4. december 2005


København den 2/12-2005


Peter Møller udgiver bog: Mød forfatteren på mandag


I kategorien "fodboldspiller med kant" tager Peter Møller titlen som Danmarks skarpeste.

Klare holdninger uden for banen. Inden for kridtstregerne udstyret med instinkt og ærgerrighed, der trods et begrænset talent har gjort ham til en vigtig figur herhjemme i Superligaen i ti år.

Nu udgiver Peter Møller sine erindringer.

I biografien "32" fortæller angriberen sin egen historie. Om opvæksten og det første gennembrud i Nordjylland. Om det kontroversielle valg, da han trods en fortid som Brøndby-spiller skiftede til FC København. Om at arbejde sammen med magtmennesker som Per Bjerregaard og Flemming Østergaard.

Bogen er blevet til i samarbejde med fodbold-magasinet TIPS-bladet. Peter Møller og journalist Niels Idskov har i fællesskab fundet karrierens fix-punkter.

"Jeg har ikke haft en fantastisk karriere, men jeg har alligevel oplevet en masse, som jeg gerne vil give videre. Mine erfaringer er til fri afbenyttelse for læseren. Unge fodboldspillere kan lære meget af de valg, jeg har truffet. Både de gode og de dårlige valg," siger Peter Møller.

Mandag den 5. december kan du møde Peter Møller og få et eksemplar af bogen. Kl. 14.30 er TIPS-bladets lokaler på Kristen Bernikowsgade 4, 3. sal, København K, ramme om en lille reception i forbindelse med bogudgivelsen.

Du kan tilmelde dig receptionen ved at sende en mail til ro@tipsbladet.dk

"32" vil være i handlen fra mandag den 5. december.


Med venlig hilsen
Anders Bay
Chefredaktør
TIPS-bladet
Kristen Bernikowsgade 4, 3. sal
1105 København K
Tlf. + 45 49 70 89 00

Kom ind i kampen på www.tipsbladet.dk