Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Mysterier opklaret

Mandag d. 30. januar 2006

I det nye nummer af "Den Gyldne Pen" bringer vi et billede af journalistlandsholdet fra Gunnar Nu Hansens tid som aktiv fodboldspiller.
Der er et par af de gamle koryfæer, som vi ikke kunne genkende, men vi har fået hjælp af OL-helten fra 1960, Flemming Nielsen.

Han skriver:
Jeg kan hjælpe dig med navnet på den lille pæne mand i bageste række. Det er Bob Ramsing.

Han var i en festlig fortid chefredaktør (Nationaltidende/Dagens Nyheder) og samtidig en populær ”opvarmer,” når unge og ældre journalister/skuespillere havde deres fascinerende ”slagsmål” om onsdagen i Studenterforeningens gymnastiksal.

Hilsen

Flemming, der naturligvis stafig er DS-medlem

Også den anden efterlyste er "fundet", takket være Carsten Fischer.

Jamen, det er jo min gamle ven og kollega fra Jyllands-Posten Knud Johnsen, der sidder yderst til venstre i første række på H.C.Møllers billede. Når han var lige ved at blive glemt, kan det skyldes, at han som enkelte andre flygtede fra sporten, da Finn Spanning blev sportsredaktør. Mens jeg var på sporten på Jyllands-Posten 1960-62 var Johnsen JOE, som underskrev sig, flittig trafik- og motorjournalist. Han er årgang 1920, og jeg tror, jeg har læst en dødsannonce om ham for nogle år siden. Hukommelsen er ikke helt, hvad den har været!!!

HH
Carsten Fischer