Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyt job på DR-sporten

Mandag d. 20. februar 2006

Redaktionssekretær til DR Sporten

Vi søger en redaktionssekretær, der med sikker hånd kan styre den daglige nyhedsproduktion på DR Sporten. Redaktionssekretæren skal med reference til DR Sportens ledelse primært redigere de daglige nyhedsprogrammer på tv, men vil også kunne tildeles det samlede, daglige overblik/ansvar for prioriteringen af dagens nyheder på DR Sportens platforme. Derudover skal redaktionssekretæren kunne fungere som idérig styrmand på større begivenheder.

Der vil blive lagt vægt på, at ansøgeren har

stor nyhedsjournalistisk erfaring
veludviklet faglighed og viden om sport
erfaring fra tv
evner som inspirator og coach
gennemslagskraft og gode samarbejdsevner

Det er helt afgørende, at ansøgeren hurtigt formår at rykke på historier og omprioritere, når udviklingen kræver det.
DR Sporten er blandt landets førende, når det gælder nyheder, transmissioner og store sportsbegivenheder. Vi tilbyder en dynamisk og moderne arbejdsplads i Danmarks største mediehus. Vi er en flermediel redaktion med tv, radio, online, tekst-tv og mobil, og du vil komme til at indgå i et stærkt team med DR Sportens andre redaktionssekretærer og reportere. Der kan forventes en del weekend- og aftenarbejde.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion og etnisk baggrund til at søge.

DR flytter i løbet af 2006 til DR Byen, som vil blive røgfrit område indendørs.

Yderligere oplysninger hos sportschef Olav Skaaning Andersen tlf. 3520 4906 eller redaktionschef Jan Vinholdt Pedersen tlf. 3520 4910.

Skriv 36/2006 på ansøgningen og send den til DR HR Personale att. Charlotte Bagger, KH 11, TV-byen, 2860 Søborg eller på e-mail personale@dr.dk, så vi har den senest 5. marts.

DR Nyheder og DR Sporten er en tværmedial organisation i DR, som producerer nyheder og aktualitetsprogrammer til både radio, tv, Online og tekst-tv. Vores vision er at være danskernes foretrukne nyhedsleverandør. Knap 500 medarbejdere i DR Nyheder og DR Sporten leverer over 1.700 timer nyheder og sport til DR TV og mere end 8.400 timer nyheder og sport til DR Radio samt tusindvis af online- og tekst-tv sider om året.