Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Parkering til pressen i Farum

Onsdag d. 22. marts 2006

Parkering til Pressen i Farum

Der bliver nu bedre parkering for arbejdende journalister og fotografer i Farum Park. Siden sidste efterår har DS arbejdet på at forbedre p-forholdene. Heldigvis har FC Nordsjælland været indforstået i at deltage i en positiv dialog.

Her er hvad vi er blevet stillet i udsigt af Thomas Andersen fra FC Nordsjælland:

Vi har gennem længere tid kæmpet for at få en presseparkering, men det har ikke været let, da der generelt ikke er mange P pladser ved Farum Park, og disse er ”offentlige” pladser, hvor andre sportsklubber og byens borgere skal tilgodeses.
Men det er med hjælp fra Farum Kommune lykkedes at lave en Presse parkering på grusparkeringsarealet på hjørnet ved indkørslen til Farum Park via Ryttergårdsvej. Der er ca. 75 meter fra Parkeringspladsen til presseindgangen. Jeg har efter bedste evne forsøgt at illustrere hvor pladsen er, på det vedhæftede kort.

Der er ca. 20 parkeringspladser.

Der vil være tydelig skiltning og en vagt ved pladsen, og det er derfor naturligvis vigtigt at alle medbringer pressekort.Vi vil løbende forsøge at forbedre pressefaciliteterne i Farum Park, dog med hensyntagen til de begrænsninger der nu engang er i vores infrastruktur.