Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Alt om Haderslevs service for pressen

Mandag d. 24. juli 2000

HFK-Pressemeddelelse

Haderslev Fodboldklub

Følg med på klubbens hjemmeside www.hfk-haderslev.dk


--------------------------------------------------------------------------------

Til sportsredaktionen

Velkommen til HFK - Aab

Kørselsvejledning til Haderslev Fodboldklubs hjemmekampe i Superligaen.

personer der kommer nord fra kører fra motorvejsafkørsel ved Christiansfeld. I det første lyskryds drejes til højre mod Haderslev. 12 km til Haderslev. Inden man kommer til Haderslev passeres en lang bakke. På toppen (ved det hvide vandtårn) drejes til venstre og umidelbart igen til højre for at komme ind på Christiansfeldvej. Haderslev Stadion er placeret ca. 300 m nede af denne vej.

Parkeringsforhold

Journalister der dækker Haderslevs hjemmekampe har seperate parkeringsforhold. Fortsæt efter Stadionvej (2. vej på højre hånd) og fortsæt ca. 200 m. til en lille sidevej "Gymnasiestien" her er der indkørsel til reserverede pladser for pressen, spillerne, og sendevogne. Der vil være en Parkeringsvagt, der vil forlange at se et pressekort, for at kunne parkere her.

Pressecenter

Haderslev Fodboldklub er i gang med opførelsen af et nyt stadion der skal stå klar i 2001 og derfor benytter vi indtil da vores gamle stadion. Vores faciliteter svarer ikke helt til dem i møder i Parken, men vi bestræber os på, at yde en god service ved afviklingen af vores hjemmekampe.

Vores "pressecenter" er placeret i tribunen, til venstre for speakerboksen. Der vil være et el-stik, samt et antal telefonledninger til rådighed. Der vil også være et arbejdsbord til rådighed. Kampprogrammet vil være tilgængeligt i rigelige mængder.

Der vil i passende tid efter kampen, være mulighed for at anvende el-stik, telelinier mm. da vi er bekendte med arbejdspresset vedr. deadlines osv.

Vi anmoder om at pressen vil lade sig registrere på en liste ved ankomsten mht. forplejning i pausen.

Klubbens PR-mand Keld Werner vil op til kampstart være til rådighed for pressen mht. praktiske problemer.

Vi bestræber os på at etablere en mindre "bufferzone" imellem det betalende publikum og de gæstende journalister. Ved problemer kontaktes Keld Werner, der vil være i presseområdet frem til kampstart.

Med venlig hilsen

Keld Werner

PR-Formand

Bemærk:

Haderslev råder ikke over en telefax på stadion, så de journalister, der skal sende holdopstillinger og karakterer hjem efter kampen, må finde en anden måde at løse dette problem på.