Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Brøndby på TVDanmark 1

Onsdag d. 2. august 2000

Pressemeddelelse

Så er der kick-off på TvDanmark 1s
direkte transmission
fra Champions League kval.

Onsdag den 2. august fra kl. 20.30 transmitterer TvDanmark 1 direkte fra Laugardalsvollur stadion i Reykjavik, hvor Brøndby kan sikre sig adgang til den sidste og afgørende kamp om en plads i den eftertragtede Champions League.

Det kræver dog, at de blå/gule klarer returkampen i Island mod KR Reykjavik. Hjemmesejren på 3-1 er et godt udgangspunkt for Brøndby. Men det velorganiserede islandske hold kan ikke helt afskrives. En 2-0 sejr til islændingene på hjemmebanen vil nemlig sende Brøndby ud af turneringen. Og KR Reykjavik viste på Brøndby Stadion, at holdet godt kan finde frem til netmaskerne. Hvis islændingene kommer foran 1-0, vil spændingen være på sit højeste.

TvDanmark 1 sender kampen direkte fra Islands nationalstadion, Laugardalsvollur, med Jørgen Herbert og Morten Bruun ved mikrofonerne, og i pausen er der interview med Morten Olsen. TvDanmark 1 var med, da den nye landstræner sidste uge var i Reykjavik for at overvære landskampen mellem Island og Malta – to af modstanderne i Danmarks VM-kvalifikationspulje.

Kommer Brøndby videre efter opgøret i Island, venter det tyske storhold Hamburg SV som den sidste forhindring på vejen mod Champions League. TvDanmark 1 sender i givet fald den afgørende returkamp den 22. august direkte fra Volksparkstadion i Hamborg med Peter Grønborg og Morten Bruun som kommentatorer.


For yderligere oplysninger kontakt venligst:
TvDanmark Sporten, Sportsredaktør Martin Dalgaard, tlf.: 32 69 96 61.

TvDanmark 1 og TvDanmark 2 gik i luften den 3. januar år 2000. TvDanmark-kanalerne er rig på danske produktioner som ”Biker-Jens”, ”48 Timer” og ”Villa Medusa”. Det er på TvDanmark 1, at vi blandt meget andet præsenterer dansk, professionel boksning fra Stald-Palle, landsholdets VM-kvalifikationskampe på udebane og masser af storfilm. På TvDanmark 2 viser vi programmer for de unge voksne. Her finder man programmer som ”Skadestuen”, ”Bryllupper” og ”Helt til grin” m.fl. Det er også her, at man finder de lokale programmer og de daglige lokale nyheder. Signalet for TvDanmark 2 sendes via det lokale netværk, som består af fjorten lokal-TV stationer: TvDanmark 2/Kanal 2 (København), TvDanmark 2 Næstved, TvDanmark 2 Vestsjælland (Slagelse), TvDanmark 2 Fyn (Odense), TvDanmark 2 Østjylland (Århus), TvDanmark 2 Midtjylland (Herning), TvDanmark 2 Aalborg, TvDanmark 2 Sydsjælland (Vordingborg), TvDanmark 2 Sydfyn (Svendborg), TvDanmark 2 Lolland Falster (Nakskov), TvDanmark 2 Esbjerg, TvDanmark 2 Sønderborg, TvDanmark 2 Aabenraa samt TvDanmark 2 Haderslev.