Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fodbold på TV Danmark

Lørdag d. 5. august 2000Pressemeddelelse


Fodboldsucces på TvDanmark 1.
Over 270.000 seere fulgte på et tidspunkt Brøndbys returopgør i Island

TvDanmarks 1s transmission i aftes fra returopgøret i Champions League kvalifikationen mellem KR Reykjavik og Brøndby (0-0) på Laugardalsvöllur stadion i Island havde i gennemsnit 107.000 seere. Det er det hidtil højeste seertal for en fodboldkamp på TvDanmark 1 – og også højere end tallet for de to holds første møde sidste uge. En kamp, som blev sendt på 3+, og som Brøndby vandt 3-1.

- I betragtning af, at det var en målløs kamp, er seertallet meget tilfredsstillende. Det viser, at vores investering i international fodbold er rigtig, siger programdirektør Paul Gazan, der med spænding havde ventet på seertallene for den første kamp i TvDanmark 1s fodboldpakke med i alt 60 internationale kampe.

Seertallet toppede i starten af anden halvleg med 135.000, mens reportagen i pausen om Morten Olsens besøg på Island i sidste uge havde 90.000. Samlet set fulgte i alt 270.000 danskere på et tidspunkt i aftes Brøndbys vej videre i turneringen.

Den næste fodboldaften på TvDanmark 1 bliver Morten Olsen og Michael Laudrups trænerdebut for landsholdet mod Færøerne onsdag den 16 august. Ugen efter, tirsdag den 22. august, følger Brøndbys sidste og afgørende kvalifikationskamp til Champions League mod Hamburg SV på Volkspark-stadion.

- Det er væsentlig mere interessante kampe end den i går, så det er klart, at vi nu har ganske store forventninger til de opgør – og til de fodboldkampe, der i fremtiden følger på TvDanmark 1, siger Paul Gazan.


For yderligere information kontakt venligst:
Programdirektør, Paul Gazan, tlf.: 21 71 96 21.

TvDanmark 1 og TvDanmark 2 gik i luften den 3. januar år 2000. TvDanmark-kanalerne er rig på danske produktioner som ”Biker-Jens”, ”48 Timer” og ”Villa Medusa”. Det er på TvDanmark 1, at vi blandt meget andet præsenterer dansk, professionel boksning fra Team Palle, landsholdets VM-kvalifikationskampe på udebane og masser af storfilm. På TvDanmark 2 viser vi programmer for de unge voksne. Her finder man programmer som ”Skadestuen”, ”Bryllupper” og ”Helt til grin” m.fl. Det er også her, at man finder de lokale programmer og de daglige lokale nyheder. Signalet for TvDanmark 2 sendes via det lokale netværk, som består af femten lokal-TV stationer: TvDanmark 2/Kanal 2 (København), TvDanmark 2 Næstved, TvDanmark 2 Vestsjælland (Slagelse), TvDanmark 2 Fyn (Odense), TvDanmark 2 Østjylland (Århus), TvDanmark 2 Midtjylland (Herning), TvDanmark 2 Aalborg, TvDanmark 2 Sydsjælland (Vordingborg), TvDanmark 2 Sydfyn (Svendborg), TvDanmark 2 Lolland Falster (Nakskov), TvDanmark 2 Esbjerg, TvDanmark 2 Sønderborg, TvDanmark 2 Aabenraa, TvDanmark 2 Trekanten (Vejle) samt TvDanmark 2 Haderslev.