Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

www.sportal.dk

Torsdag d. 10. august 2000

Danmarks største sportssite, Sportal (http://sportal.dk), gør nu for alvor noget ud af at dække fodbolden. På vores nye fodboldkanal får du altid seneste nyt og resultater fra Faxe Kondi Ligaen og de øvrige europæiske ligaer. I samarbejde med Ekstra Bladet har vi lanceret spillet 'Fodboldeksperten', hvor du kan bevise, at du ved mest om dansk fodbold. Og på Sportals idolsider finder du de officielle hjemmesider for hele seks danske landsholdsspillere. Sidst, men ikke mindst, kan du som altid se dine egne resultater, uanset om du spiller Lilleput eller Old Boys. Læs mere om de enkelte områder i dette nyhedsbrev.

SPORTALS FODBOLDKANAL
Her finder du masser af aktuelle nyheder og resultater. Vi følger den danske Faxe Kondi Liga på tæt hold med omfattende referater af alle kampe, nyhedssektioner for de enkelte klubber, oversigt over spillertrupper, resultater og kampprogrammer.

Derudover dækker vi de øvrige europæiske ligaer med fokus på Premier League, Serie A og Champions League. Og vi arbejder naturligvis løbende på hele tiden at gøre fodboldkanalen endnu bedre, bl.a. med nye features, som vor nylancerede, lettere indebrændte skribent, Sarkastiske Simon, der på sin helt egen facon kommenterer aktuelle fodboldbegivenheder.

Du finder Sportals fodboldkanal på adressen: http://fodbold.sportal.dk

FODBOLDEKSPERTEN
'Fodboldeksperten' er et enkelt og hurtigt spil. Vi spørger dig om dit bud på resultatet af dit/dine favoritholds kommende kampe - og du kommer med dit bud på resultatet og kampens første målscorer.

Du kan løbende tjekke på Ekstra Bladets eller Sportals hjemmeside, hvordan du er placeret i konkurrencen. Vi kårer efterårets bedste Fodboldekspert for hvert enkelt hold i Faxe Kondi Ligaen samt den dygtigste ekspert på hele Faxe Kondi Ligaen.

Tilmeld dig konkurrencen på: http://www.ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?TemplateID=1709FODBOLDIDOLER
På Sportals idolsider har hele seks danske landsholdsspillere for tiden deres officielle hjemmeside. Her kan du bl.a. læse hvad Martin Jørgensen, Allan Nielsen, Jon Dahl Tomasson, Martin Laursen, Thomas Sørensen og Morten Bisgaard får tiden til at gå med både på og udenfor banen.

Læs mere på http://idol.dk

DINE EGNE RESULTATER
Som altid kan du på Sportal finde dit eget holds resultater og placering i rækken, uanset hvilket niveau eller aldersklasse du tilhører. Som regel er resultaterne opdateret indenfor en time efter at du har spillet kampen.

Find dine egne resultater på http://resultater.sportal.dk/dbu/Display/dbu.mml

-------------------------------------------------------------------------------------
Du har modtaget dette nyhedsbrev pga. din tilmelding til www.sportal.dk
Vil du ikke længere modtage nyhedsbreve kan du framelde dig her:
http://medlemsservice.sportal.dk/afmeld_nyhedsbrev.asp?userid=39028&email=tommy.poulsen@horsens-folkeblad.dk
-------------------------------------------------------------------------------------