Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ledigt job

Tirsdag d. 8. august 2006Vær med i Håndbold Ligaen


Lemvig Håndbold forbereder sig i øjeblikket til at være med i landets bedste håndboldrække, Håndbold Ligaen.

Lemvig Folkeblad glæder sig til at dække alt om spillerne, kampene, tilhængerne og klubben. Til det skal vi bruge en sportsjournalist, som tiltræder den 1. september 2006 eller senere.

Ud over håndboldklubben skal du naturligvis dække den lokale sport i et tæt samarbejde med de andre sportsjournalister på Dagbladet i Holstebro og øvrige Bergske Blade.

Sportssiderne skal dog ikke fylde hele din tilværelse. Der bliver også lejlighed til at skrive til de andre sider i avisen – ud over du naturligvis også bliver en del af vores internetudgave og radio.
Vi tilbyder en afvekslende og spændende stilling i et godt arbejdsmiljø i Bladhuset i Lemvig, hvor vi på Lemvig Folkeblad og Lokalavisen Lemvig er syv redaktionelle medarbejdere. Lemvig Folkeblad er en udgave af Dagbladet Holstebro*Struer. Vi er desuden i dagligt samarbejde med de øvrige redaktionelle medarbejdere på De Bergske.

Som den håndboldinteresserede kan se, er der lagt op til mange lokalopgør inden for vort samlede dækningsområde i Håndbold Ligaen.

Det er en forudsætning, at du har kørekort. Der er desuden bopælspligt inden for Lemvig Folkeblads udgivelsesområde.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, kan du henvende dig til udgaveredaktør Lars Kamstrup, Lemvig Folkeblad, tlf. 96 63 04 10, eller sportsredaktør Lars Hedegaard Nielsen, tlf.
99 12 84 33.

Din ansøgning skal inden den 18. august 2006 sendes til redaktør Lars Kamstrup, Lemvig Folkeblad, Bladhuset, Bredgade 20, 7620 Lemvig. Eller på mail kamp@bergske.dk

De Bergske Blade udgiver følgende dagblade: Dagbladet Holstebro*Struer, Lemvig Folkeblad, Thisted Dagblad, Viborg Stifts Folkeblad, Ringkøbing Amts Dagblad og Dagbladet Skjern-Tarm


Med venlig hilsen


Lars Hedegård Nielsen
Sportsredaktør
Dagbladet-Holstebro Struer
Tlf. 9912 8433 / 3035 5542
mail: hede@bergske.dk
www.bergske.dk og www.avis-maraton.net