Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

TvDanmark sender HSV-Brøndby

Mandag d. 21. august 2000

Pressemeddelelse
Mandag den 21. august 2000


- KICK OFF på TvDanmark 1 -
Det er ikke urealistisk, at Brøndby IF
vinder over Hamburger SV i tirsdagens kvalifikationskamp til Champions League

Selvom alt tegner til, at Brøndby IF kommer på en svær opgave, når de skal møde Hamburger SV i morgen - tirsdag den 22. august - i kvalifikations-kampen til Champions League, så spår de fleste, at de vinder. Brøndby IF er nemlig inde i en særdeles god periode, idet de har spillet op til deres bedste i den hjemlige turnering. Senest en 7-1 sejr over Silkeborg på udebane og lørdagens 5-0 sejr over Herfølge på hjemmebane. Kampen transmitteres direkte på TvDanmark 1 fra kl. 20.00.

Brøndby kommer på en svær opgave i den sidste og afgørende kamp om adgang til den eftertragtede Champions League. Efter det uheldige 0-2 nederlag i den første kamp mod Hamburger SV, skal Brøndby vinde med mindst to mål mod et hjemmehold med 55.000 tilskuere i ryggen på Volksparkstadion i Hamborg.

Men opgaven er ikke umulig. På trods af nederlaget viste Brøndby i den første kamp, at de godt kan spille op mod det tyske storhold. Og det danske hold har gjort det før. Hvem husker ikke, da Brøndby IF i 1996 tog til Karlsruhe med et 1-3 nederlag - og vendte hjem med en 5-0 sejr. Kan Brøndby IF gøre det igen?

Kommentatorer i Hamborg er TvDanmark 1s kommentatorpar Peter Grønborg og Morten Bruun.


Hamburger SV – Brøndby IF
tirsdag den 22. august kl. 20.00
på TvDanmark 1
For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Sportschef, Martin Dalgaard
via TvDanmarks presseafdeling, Johnny Jensen, tlf.: 32 69 96 73.