Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

TvDanmark 1 sender prof-boksning fra Kolding

Tirsdag d. 22. august 2000

Pressemeddelelse
Tirsdag den 22. august 2000


- ”Fight Night” på TvDanmark 1 –
Johnny Bredahl møder mexicaneren Roberto Lopez i en ny titelkamp
fredag den 1. september

Fredag den 1. september tegner til at blive et boksebrag af de helt store, når TvDanmark 1 transmitterer ”Fight Night” direkte fra Kolding Hallen. Udover hovedkampen, hvor Dennis Holbæk skal op i en nervepirrende revanchekamp mod russeren Boris Sinitsin, så har Team Palle fået endnu en vigtig kamp på plads.

Det er nemlig lykkes Team Palle at få WBA til at sanktionere en titelkamp om den ledige internationale titel i Bantamvægt mellem den 27-årige NABF-mester, Roberto Lopez, og Johnny Bredahl, der gør come-back i Kolding efter sit livs boksemæssige skuffelse i Las Vegas, hvor han – efter de flestes mening – blev groft bortdømt i VM-kampen mod Paul Ayala om WBA-titlen. En revanchekamp mod Ayala står øverst på Johnny Bredahls ønskeliste, da Ayala er en af de to eneste modstandere, Bredahl har lidt nederlag til i sin glorværdige professionelle karriere.

Den 7. oktober sætter Ayala sin titel på højkant i New Mexico mod den tidligere verdensmester John Tapia. Det er vinderen af denne kamp, Johnny Bredahl forhåbentlig en gang i fremtiden kommer til at møde. Alt tegner til, at det bliver John Tapia.

Men først kommer WBA-kampen mod Roberto Lopez, som bliver Johnny Bredahls 20. titelkamp. Af de tidligere 19 kampe er otte EM-kampe – uden tab – samt 11 VM-kampe i seks forskellige forbund, hvoraf kun to er tabt. Det er en stor chance for Johnny Bredahl at få en WBA-titelkamp på indeværende tidspunkt, idet den bliver overværet af hele fem WBA-officials, der med en overbevisende indsats fra danskerens side med garanti vil give ham det blå stempel og dermed blive indstillet til en ny VM-kamp mod enten Ayala eller Tapia.

Med andre ord: Team Palle har endnu en gang sammensat et boksebrag af de helt store, når TvDanmark 1 sender ”Fight Night” direkte fra Kolding Hallen fredag den 1. september fra kl. 19.30.For yderligere oplysninger kontakt venligst:
TvDanmarks presseafdeling, Johnny Jensen, tlf.: 32 69 96 73.