Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Presseinformation

Søndag d. 3. september 2006

Information til pressen angående sæsonen 2006-2007:


Kære presse:

Velkommen til forhåbentlig mange timers tophåndbold i Sportscenter Ikast. I IBEH føler vi, at vi har et godt produkt, og vi håber, at vi kommer til at spille en central rolle både i den hjemlige liga og internationalt. Vi glæder os til samarbejdet med jer, og vil bestræbe os på, at det kommer til at forløbe lige så gnidningsfrit som hidtil.
Derfor vil vi bede jer iagttage en række enkle forholdsregler i forbindelse med hjemmekampene.


Parkering:

Der findes reserverede parkeringspladser på Stadion Allé ud for hovedindgangen til Ikast Stadion. Desværre er antallet ikke ubegrænset, så kom i god tid for at få en af de fem.


Fortæring:

Nogle af jer kommer langvejs fra, og hvem kan være kreativ på tom mave? Derfor er I mod forevisning af gyldigt pressekort velkomne til at nyde lidt mad og drikke i Handelsbanken Lounge på 2. sal før hjemmekampene.


Ved sene lørdagskampe:

Skrevne medier:
Træner Ole Damgaard og en central spiller vil være tilgængelige for kommentarer udenfor hjemmeholdets omklædningsrum umiddelbart efter slutfløjtet af hensyn til søndags-avisernes deadline. Derefter vil Ole Damgaard og den pågældende spiller gå i omklædningsrummet. Senere vil spillere og ledere returnere til opvisningsbanen, hvor de under udstrækning er tilgængelige for uddybende kommentarer i en uformel mixed-zone.

Elektroniske medier:
TV og radio bedes cleare med sportschef Peter Laigaard hvem de ønsker at tale med umiddelbart efter sidste fløjt. Senere vil spillere og ledere returnere til opvisningsbanen, hvor de under udstrækning er tilgængelige for uddybende kommentarer i en uformel mixed-zone.

Vi håber, at ovenstående vil lette arbejdet for alle grene af pressen på et tidspunkt, hvor deadline er lige op over, og tidspresset samt stressfaktoren høj.

Har du i øvrigt spørgsmål i forbindelse med pressens arbejdsvilkår i Sportscenter Ikast, er du velkommen til at kontakte koordinator Rina Minke på 97 25 16 00 eller mobil 25 12 90 02.