Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Sisse Fisker skifter til DR

Søndag d. 3. september 2006

To værter fundet til DR1s ’Velkommen hjem’

Sisse Fisker og Mads Steffensen bliver to af frontfigurerne i DR1s store nye programsatsning.Om præcis fire måneder - 1. januar 2007 - starter DR1s nye store satsning, det daglige aktualitetsprogram ’Velkommen hjem’.

I dag er der sat navne på to af de fire værter. De to stærke kort er den nuværende vært på TV2 Sporten, Sisse Fisker. Den anden bliver Mads Steffensen, kendt fra Mads og Monopolet på P3. De kommende værter glæder sig enormt til de nye udfordringer:

- Det bliver fantastisk spændende og i den grad en stor udfordring. Jeg har mange års radioerfaring, men tv-mediet er et nyt og uprøvet land for mig. Jeg glæder mig virkelig til at blive en del af den nye redaktion og være med til at starte noget nyt, siger Mads Steffensen.

Sisse Fisker, der har været en fast del af TV2 i de seneste fem år, var i tvivl om hun ville skifte job. Men da hun hørte om programindholdet, var hun ikke i tvivl:

- Programmet lyder ganske enkelt superspændende. Samtidig er det et helt rigtigt tidspunkt at prøve noget nyt, og jeg er sikker på, at ’Velkommen hjem’ kan give mig nogle nye udfordringer. Der er ingen tvivl om, at jeg får lov at afprøve nye sider af mig selv. Det bliver virkelig sjovt, og jeg glæder mig afsindigt, siger Sisse Fisker.

Et scoop for DR1
Værternes glæde bliver delt af DR1-chef Ulla Pors, der er begejstret for, at Sisse Fisker og Mads Steffensen har sagt ja tak til at komme med på holdet:

- Det er et scoop med to så dygtige journalister. Vi får to ekstremt kompetente værter, der begge har en stor varme og personlighed. Og det er netop ting, som vi gerne vil dyrke i ’Velkommen hjem’, siger Ulla Pors.

Det nye program ’Velkommen hjem’ er et aktualitetsprogram, som sendes kl. 18.00-19.30 kun afbrudt af en halv times TV Avisen kl. 18.30.

Senere på året vil DR både fortælle mere om indholdet i næste års store programsatsning og sætte navn på programmets to andre værter.


Yderligere oplysninger kan fås hos:
Christian Rask
tlf. 3520 4051 / 2169 0703
mail: chra@dr.dk
TV Presse

Eller redaktør Ulrik Skotte, tlf.: 21 69 06 41.