Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Søg tilskud hos DS til konference

Fredag d. 8. september 2006

DS-medlemmer kan få tilskud til konferencen ’Den store nordiske spillekrig’ og journalistkursus i Lausanne.

Danske Sportsjournalister giver sine medlemmer mulighed for at søge tilskud til at deltage i to spændende idrætspolitiske arrangementer, som Nordisk Journalistcenter, Idrættens Analyseinstitut og Play the Game afholder i fællesskab. Begge arrangementer har status som efteruddannelse og uddeler derfor ikke presseakkrediteringer. Med tilskud fra DS kan du få en klækkelig rabat.3. oktober: ”Den store nordiske spillekrig”

Interesserede kan få op til 1.200 kroner i tilskud til at deltage i konferencen ’Den store nordiske spillekrig’ i DGI-Byen i København den 3. oktober 2006. Konferencen sætter fokus på den bitre kamp om spilleomsætningen i Norden og stiller spørgsmål om idrættens fremtid, hvis pengestrømmene fra spillemonopolerne i Norden tørrer ud.Kampen om spillemillionerne er et af de allervigtigste idrætspolitiske spørgsmål i Danmark netop nu, og de yderst kvalificerede oplægsholdere på konferencen giver danske sportsjournalister chancen for at komme ind i de mange problemstillinger omkring spillemarkedet på en informativ og inspirerende måde.Der udbetales 10 støtteportioner efter først-til-mølleprincippet.

Tilmelding til konferencen sker på hjemmesiden www.njc.dk

Download konferenceinvitation her: http://www.idan.dk/Nyheder/201denstorespillekrig.aspx4.-7. december: ”International idræt: I magtens hjerte”

På kurset i Lausanne og Geneve får du mulighed for at møde en række centrale aktører i international idrætspolitik. UEFA’s topchef Lars-Christer Olsson, tidligere FIFA-generalsekretær Michel Zen-Ruffinen og generalsekretæren for sportsdomstolen CAS Matthieu Reeb er nogle af de navne der har sagt ja til at drøfte tidens varmeste idrætspolitiske emner.Vi skal høre om Schweiz virkelig er et paradis for korrupte idrætsledere, om reformerne af IOC, om sportsdomstolen CAS’s voksende betydning, om forberedelserne til EM 2008 - og om sportsjournalisters arbejdsvilkår i alpelandet.Der er kun plads til omkring 25 deltagere på kurset, som også udbydes i fire andre nordiske lande, så vent ikke for længe med at melde dig til.

Der udbetales 10 støtteportioner af 3.800 kroner efter først-til-mølle-princippet.

Se program og tilmelding på http://www.njc.dk/kurser/index.php?Id=150Sådan får du tilskud

Tilskuddene ydes primært til DS-medlemmer, som ikke har mulighed for at få deltagelsen i konferencen finansieret via arbejdspladsens midler til efteruddannelse. Hvis der er færre end 10 ansøgere pr. kursus, kan støttebeløbet hæves.Ansøgning om tilskud sker ved at sende en email til Danske Sportsjournalisters formand Steen Ankerdal (ankerdal@mail.tele.dk). Udbetaling af bevilget tilskud fra DS sker ved at sende kopi af kvittering for det fulde kursusgebyr til Danske Sportsjournalisters kasserer, Flemming Olesen, Doktorvej 7, Gudumholm, 9280 Storvorde.Venlig hilsen

Steen Ankerdal

Formand, Danske Sportsjournalister

Henrik H. Brandt

Direktør, Idrættens Analyseinstitut

Steen K. Rasmussen

Daglig leder, NJC

Jens Sejer Andersen

Sekretariatschef, Play the Game