Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyt job på TV2

Tirsdag d. 26. september 2006

TV 2|SPORTEN søger kommentator

Vil du bringe sporten tættere på seerne? Går du rundt med en drøm om at formidle atmosfæren, spændingen og følelser fra store som små sportsbegivenheder til vore mange seere, så er du måske den kommentator, vi har brug for.

TV 2|SPORTEN søger en medarbejder, der først og fremmest skal indgå i Danmarks bedste kommentatorkorps. Du skal have en solid viden om og glødende interesse for sport. Vi forventer stort, personligt engagement. Du skal være sprogligt velfunderet og være indstillet på meget weekend-arbejde og fleksible arbejdstider.

Ansøgere med erfaring som kommentator foretrækkes.

Du skal også være indstillet på, at du indimellem vil blive bedt om at arbejde på SportsNyhederne og medvirke til også her at styrke vores hold med ideer, kreativitet og journalistisk tæft for den gode historie.

Til gengæld vil vi love dig en arbejdsplads, hvor vi går tættere på. I alle dele af vores arbejde og over for hinanden. Hvis du holder lige så meget af sport, som vi gør, og hvis du giver lige så meget af dig selv, som vi gør, så vil du opleve, hvor givende det er at være en del af fællesskabet på TV 2|SPORTEN.

Alle henvendelser og spørgsmål vedrørende ovenstående job kan rettes til redaktionschef John Hansen (joha@tv2.dk ) eller kommentator Flemming Toft (flto@tv2.dk), inden du sender din ansøgning af sted. Og det skal gå stærkt. Vi skal have den inden fredag den 13. oktober, og vi ansætter i løbet af uge 43.

Ansøgning og dokumentation - begge skriftlige og ikke via mail - stiles til:

TV 2
Rugaardsvej 25
5100 Odense C
Att.: Sportschef Morten Stig Christensen
Mrk.: "Kommentator"

TV 2|SPORTEN står for over halvdelen af den sport, danskerne ser i tv. Vores SportsNyheder udkommer ni gange daglig, men vi udkommer også på sporten.tv2.dk, www.sputnik.dk, tekst-tv - og snart også på TV 2 NEWS og TV 2 Radio. Vi har vores egen program-produktion i form af udsendelser som Danmarks eneste, faste kritiske sportsmagasin Lige På & Sport m.m.