Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

To ledige job

Mandag d. 9. oktober 2006

To sportsjournalister med glødende engagement søges snarest!Fightervilje, engagement og glæden ved at være med til at starte noget nyt op.

Det er lige præcis, det vi søger fra 1. december."Vi" er et helt nyt sportssite på nettet, og vi har det seneste halve år arbejdet, tænkt og kreeret. Nu går vi snart i luften, og det glæder hele vores team sig til.

Men vi mangler stadig et par reportere, der både er friske på at komme ud i marken og tage nyhedsvagter.Vi dækker al sport med stærk fokus på de danske ligaer i håndbold, fodbold og ishockey - og golf, motorsport og cykling - men vi holder også et vågent øje med alt det, som de andre ikke bringer.

Med andre ord kræver jobbet en alsidig interesse for sport, stor friskhed, viljen til at arbejde hårdt og en stærk kompetence inden for skriftlig formidling.Vi kigger på alle ansøgninger - erfaring eller ej - og ser gerne på eksempler på tidligere arbejder.

Lige nu søger vi to medarbejdere: En med base i København, og en med base i Århus eller andetsteds i Jylland. Vores kontor er placeret i hjertet af Århus.Send ansøgningen til info@kunsport.dk Ønskes yderligere informationer så kontakt Lone Mørup på tlf. 25 11 42 34. Ansøgningsfrist 18. oktober.