Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny chefredaktør på TIPS-bladet

Fredag d. 13. oktober 2006

Ny chefredaktør på TIPS-bladet

TIPS-bladet har kigget indad i jagten på en ny ansvarhavende chefredaktør. I dag har ejerkredsen konstitueret 41-årige Niels Frydenlund som ny redaktionel chef. Han har i de seneste 12 år været journalistisk medarbejder på bladet.
Niels Frydenlund afløser Anders Bay, der 1. januar rykker til en stilling som redaktionschef på TV3-Sporten.
"Jeg er både stolt og beæret over tilliden og glæder mig til den nye udfordring. Jeg fortolker udnævnelsen som et ønske fra blad-ledelsens side om at fortsætte ad det redaktionelle spor, Anders Bay har lagt. TIPS-bladet skal fortsat være Danmarks aktuelle, debatskabende og kritiske fodboldmagasin," siger Niels Frydenlund.
"Niels har i sine snart mange år på bladet bidraget med et fantastisk engagement i TIPS-bladets fortsatte udvikling og har det sidste par år fungeret indsigtsfuldt som en slags skjult souchef. Derfor lå valget af ham lige for, da vi skulle finde en ny chefredaktør", konstaterer TIPS-bladets administrende direktør Carsten Andreasen

Niels Frydenlund, der noget usædvanligt i danske presse bliver den kun fjerde chefredaktør i bladets 57-årige historie, blev ansat på TIPS-bladet 1. august 1994 som bladets forpost mod vest. Gennem årene har han fra bladets redaktion i Silkeborg mandsopdækket Jylland for bladets læsere, ligesom han har været fast tilknyttet dækningen af det danske landshold. Niels Frydenlund blev journalist i 1990 og var før ansættelsen på TIPS-bladet tre år på sportsredaktionen på Midtjyllands Avis.