Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Hvad siger du til denne fremgangsmåde?

Torsdag d. 19. oktober 2006

Eksklusivt interview med Jacob Olesen

Torsdag middag giver Jacob Olesen et eksklusivt interview til Viborg F.F.'s kommunikationschef, Peder Henriksen. Du kan selv bidrage med et spørgsmål til interviewet.

Telefonerne har kimet uafbrudt de seneste dage hos Jacob Olesen, Viborg-angriberen som i søndags brækkede sit ben i en uhyggelig soloulykke på Viborg Stadion.

Men på grund af den stærke oplevelse, han netop har været igennem, har Jacob Olesen foreløbig undladt at kommentere oplevelsen over for offentligheden.

Torsdag middag bryder Jacob Olesen imidlertid tavsheden i et interview med journalist Peder Henriksen, til daglig kommunikationschef i Viborg F.F.

- Det er en fælles beslutning, at vi organiserer Jacobs udmelding til offentligheden på den her måde. Først og fremmest har Jacob brug for at komme ovepå igen efter den uhyggelige episode, ikke kun fysisk, men også rent mentalt. Derfor har vi i fællesskab valgt at gøre det på den her måde, forklarer Peder Henriksen.

Sidder du inde med et spørgsmål, som du brændende ønsker at stille til Jacob Olesen, har du dog muligheden for at få svar på tiltale.

Det kræver dog, at du sender dit spørgsmål til pederh@vff.dk inden torsdag formiddag kl. 10.00.

Herefter vil Jacob Olesen blive konfronteret med udvalgte spørgsmål under torsdagens interview.

For pressen vil der være mulighed for at rekvirere de fotos, som bliver taget under morgendagens interview, ligesom uddrag af interviewet samt svarene på brugerspørgsmålene til Jacob Olesen kan findes her på hjemmesiden i løbet af torsdagen.

Bestilling af fotos sker ved henvendelse til Viborg F.F.'s administration på telefonnummer 86 60 10 66 eller via e-mail til admin@vff.dkVenlig hilsenPeder Henriksen
Kommunikationschef


Mobil: 40 92 52 61
Fastnet: 86 60 10 66
Fax: 86 60 10 46


Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S
Tingvej 15, 1. sal
Postboks 214
8800 Viborg
CVR: 83073713