Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Akkreditering til OL i 2008

Lørdag d. 28. oktober 2006


Kære alle,

Det er tid til at tænke olympisk og bestille presse-akkreditering til de olympiske lege i Beijing i sommeren 2008. Derfor indkalder DIF og Danske Sportsjournalister NU bladenes ønsker for antallet af journalister og fotografer, man ønsker akkrediteret til OL 2008 i Beijing.Ansøgningsønske fremsendes til Danske Sportsjournalisters formand Steen Ankerdal senest 1. DECEMBER 2006 - altså om godt en måned.Den tidlige start på akkrediteringsprocessen er en konsekvens af, at de kinesiske arrangører er tidligere ude end tidligere OL-arrangører. desuden er det nødvendigt at have akkrediteringen for at kunne lægge billet ind på indkvartering, altså ophold under OL. Her anbefaler DIF og DS - efter første besigtigelse af forholdene, at danske pressefolk ved OL 2008 bruger de medielandsbyer, der etableres.

Priserne er fornuftige - lidt under Athen 2004 - og den/de er placeret i nærheden af det olympiske pressecenter (MPC).Nærmere oplysninger om indkvarteringsforhold kan fås hos Eline Andersen, DIF, der netop har været i Beijing til pressebriefing og set, hvordan det tegner.ANSØGNING OM ANTAL AKKREDITERINGER sendes til DS-formand STEEN ANKERDAL på mailadressen:ankerdal@mail.tele.dk - eller post: Steen Ankerdal Holsteinborgvej 17, st.tv., 2720 Vanløse.

Tlf 40 33 55 58.Danmark har fået tildelt 27 journalist-akkrediteringer, 7 pressefotograf-akkrediteringer og 1 special-pressefoto-akkreditering, der giver adgang til én idrætsgren, f.eks. sejlsport.VÆR OPMÆRKSOM på, at ridekonkurrencerne afvikles i HONG KONG, langt fra Beijing, mens sejlsporten ligger ved kysten 2 TIMERS flyvning fra Beijing. Vi vil forsøge at skaffe nogle specialakkrediteringer (journalist og fotograf) til netop sejlsport og ridning. Det vil i givet fald være akkrediteringer udover den tildelte kvote. HVIS I ønsker specialakkreditering til disse begivenheder, skal vi derfor også vide det. Specialakk. giver som sagt kun adgang til én idræt. (Vi kan ikke garantere, at vi får nogle af disse, men vi vil forsøge)Det er muligt at pendle, man skal bare meddele det en uge før, som kineserne siger!Efter ansøgning fordeles akkrediteringer af DS's bestyrelse og godkendes af DIF. Resultatet lægges ud på DS og DIF’s hjemmesider, og der bliver en indsigelsesfrist på cirka en uge.DEREFTER revurderes tildelingerne, er ændringer lægges de ud på DS og DIF's hjemmeside igen, så der kan gøres indsigelser, og derefter laves den endelige fordeling.Spørgsmål til Eline Andersen, DIF, 4326 2026 eller Steen Ankerdal, DS, 40 33 55 58.Hvis du modtager denne mail men, den retteligt burde være sendt til en kollega, skal vi anmode dig om at videresende den til rette vedkommende. Meddelelsen bliver også lagt på DS hjemmeside www.danskesportsjournalister.dk samt på www.dif.dk.Med venlig hilsen

Eline Andersen og Steen Ankerdal