Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

TvDanmark 1 sender VM-kval-kampen

Lørdag d. 2. september 2000

Pressemeddelelse
Fredag den 1. september 2000


High Court sikrer VM-kamp
i morgen på TvDanmark 1


High Court i London afgjorde sent i eftermiddag, at TvDanmark 1 i morgen aften kan bringe live-transmission fra VM-kval.kampen Island-Danmark.

High Court har hermed givet TvDanmark 1 ret i, at der er tale om en så væsentlig og principiel sag, at den ikke lader sig afklare i en simpel håndevending.

Dermed har TvDanmark 1 vundet første runde af denne stærkt omdiskuterede sag. High Court forventes i god tid inden næste kamp at træffe en afgørelse i sagen om de fire øvrige VM-kval.kampe, som TvDanmark 1 har erhvervet.

TvDanmark 1s adm. direktør, Jesper Sehested Lund, siger i en kommentar til afgørelsen:

- Jeg er meget glad for og lettet over, at vi i dag har fået High Courts ord for, at vi i morgen kan sende Island-Danmark kampen. Jeg skal beklage, at der i de seneste dage har været skabt usikkerhed om, hvorvidt kampen nu også ville blive sendt. Nu kan vi koncentrere vores kræfter om det, vi allerhelst vil – nemlig at give seerne en god oplevelse, når det går løs mod Island i morgen aften. Med hensyn til de øvrige fire udebanekampe skal vi nu afvente High Courts vurdering. Vi er dog fortrøstningsfulde med hensyn til at opnå tilladelse. Dommen i dag viser, at vi står med en god sag.

For yderligere oplysninger:
Adm. direktør Jesper Sehested Lund, TvDanmark 1

Kontakt: Informationschef Mikkel Faurholdt,
tlf.: 70 10 10 10 eller mobil 21 71 96 64