Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Forstærkning

Torsdag d. 23. november 2006

Pressemeddelelse: Peter Piil ny kommentator på Kanal 5
Torsdag den 23. november 2006


Peter Piil ny kommentator på Kanal 5Kanal 5 har sikret sig en af Danmarks allerbedste fodboldkommentatorer. Peter Piil bliver fremover en del af Kanal 5 Sporten og skal være med til at formidle de mange internationale fodboldkampe.

44-årige Peter Piil er uddannet journalist og har i store dele af sin karriere arbejdet som kommentator på flere sportsredaktioner. På Kanal 5 kommer han især til at arbejde med den spanske liga, hvor han skal danne kommentatorpar med Michael Laudrup.

”Jeg har altid været heldig med at kunne vælge job, som interesserede mig, og for mig er det helt naturligt nu at skulle arbejde med spansk fodbold, som jeg følger tæt og altid har holdt meget af. Det glæder jeg mig meget til”, siger Peter Piil.

Peter Piil forlader en stilling som kommentator på TV3, hvor han har været ansat siden 2003. Han har også tidligere været kommentator hos Radiosporten på DR og har mange års erfaring med international cykelsport.

”Vi er ualmindelig glade for at få Peter Piil tilknyttet Kanal 5 Sporten. Han er uden sammenligning en af branchens bedste. Og med sin store erfaring fra fodboldverdenen, og ikke mindst kærligheden til spansk fodbold, passer han perfekt til vores profil”, siger Sportschef Jes Holm Andersen. Peter Piil tiltræder på Kanal 5 den 1. december.


For yderligere information:
For yderligere oplysninger kontakt: Sportschef Jes Holm Andersen 30 65 27 79.