Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny dansk fodboldroman

Torsdag d. 7. december 2006NY DANSK FODBOLDROMAN

Steffen Jakobsen
SIDSTE HALVLEG

Bogen kan bestilles på www.pimpernel-forlag.dk og sendes portofrit.
I boghandelen fra 5. december 2006.

Fredag den 8. december 2006

Forlaget Pimpernel - pressemeddelelse


SIDSTE HALVLEG er en spændingsroman om en professionel fodboldspiller, der efter 10 år i udlandet vender hjem med en pæn karriere, en solid bankbog, et forlist ægteskab og navnlig en stærk trang til hævn i bagagen.

SIDSTE HALVLEG er også en udviklingshistorie om en dreng, der allerede i teenageårene blev betragtet som Midtjyllands største fodboldtalent og efterfølgende blev købt og solgt i den benhårde professionelle fodboldverden.

SIDSTE HALVLEG er skrevet med en del indignation over den omfattende økonomiske kriminalitet, der ret upåagtet foregår i dansk erhvervsliv, men også med ”et glimt i øjet” og ironisk distance, som læseren føres længere og længere ind på den, mere end en måde, sorte midtjyske hede.

Alt sammen naturligvis fiktion.

Kun ganske få danske forfattere skriver om fodbold eller professionel sport i det hele taget ... så nu må tiden være inde til en ny, frisk udgivelse.

Forfatteren Steffen Jakobsen, f. 1949 i Brande, cand.oecon, lektor i journalistik og samfundsfag ved Journalisthøjskolen 1982-2003, debuterede i 1979 med ungdomsromanerne Holdspil og Kontraktspilleren og har udgivet 15-20 romaner og noveller.


Læs mere om Sidste Halvleg på www.pimpernel-forlag.dk, hvor bogen kan bestilles.

Eventuelle spørgsmål: send en mail til pimpernel@mail.dk


Med venlig hilsen

Forlaget Pimpernel / Steffen Jakobsen