Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

TIPS-Bladet køber Forza

Mandag d. 29. januar 2007

TIPS-bladet køber Forza.dk. Med købet styrker TIPS-bladet yderligere sin position som hele Danmarks fodbold-formidler. En stærk avis suppleres nu med et stærkt online-medie.

Forza.dk har gennem de seneste måneder udviklet sig meget - både trafikmæssigt og indholdsmæssigt. Den position vil TIPS-bladet fremover bruge til at skabe endnu flere loyale læsere til både print- og online-udgaven.

- Forza.dk har vist den digitale vej. Den kompetence og den viden, der ligger bag forza.dk, overføres nu til tipsbladet.dk, det er vi utrolig glade for, siger TIPS-bladets administrerende direktør Carsten Andreasen.

Ulrik Krag, direktør i Ncom Publications, supplerer:

- Vi er glade for at aflevere et godt produkt, som vi har brugt meget tid på at udvikle. Forza.dk kommer nu ind i det rette redaktionelle miljø.

Det er endvidere aftalt, at selskaberne bag handlen fortsætter den gode dialog, der har ført til salget af Forza, idet det undersøges, hvordan de to selskaber i fremtiden kan arbejde tættere sammen, så fælles synergier kan udnyttes. Hvordan det konkret kan komme til udtryk, vil forårets forhandlinger vise.

Samtidig med overtagelsen af forza.dk indtræder forza's chefredaktør Thomas Færch Kvist i TIPS-bladets chefredaktion, hvor Niels Frydenlund er ansvarhavende