Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ekstra Bladet tager Stoffer

Onsdag d. 31. januar 2007

Anders Stoffer stopper som pressechef

Anders Stoffer, der i tre sæsoner har arbejdet i Bjarne Pedersens team som pressechef skifter 1. februar redaktion til Sporten på Ekstra Bladet, og det betyder, at 'Stoffer' ikke længere kan varetage arbejdsopgaverne for Bjarne Pedersen.

- Jeg er meget ked af, at jeg ikke kommer til at stå ved siden af Bjarne Pedersen, når han bliver verdensmester, men mit nye job tillader desværre ikke et fortsat samarbejde. Det har været nogle gode år, og det har været utrolig spændende, at komme helt ind på livet af et super professionelt speedwayteam, fortæller den 34-årige journalist.

Den danske Grand Prix-kører Bjarne Pedersen er træt af, at samarbejdet er ophører, men er taknemmelig for det store arbejde Anders Stoffer har udført de sidste tre sæsoner.

- Jeg vil gerne takke Anders Stoffers for hans arbejdsindsats. Det har været et suverænt samarbejde, og det var jo sådan set Anders, der selv kom ind på, at det ville være en god idé med sponsorpleje i form af blandt andet pressemeddelelser, og det har medført, at sponsorerne har fået en større viden om mine løb og mit team. For at holde det på et professionelt plan er det efter min mening vigtigt, at sponsorerne bliver underrettet i løbet af sæsonen, og den opgave har Anders klaret fornemt, fortæller Bjarne Pedersen.

Mange andre speedwaykørere i Danmark har siden kopieret den model.

Speedwaykøreren, der midt i marts starter sæsonen i Poole i England, har dog allerede Anders Stoffers afløser klar. Journalist-spiren Jesper Nielsen fra Fredericia overtager 1. feb. den post.