Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Superligaen på en anden måde på TV3+

Fredag d. 9. februar 2007

VIASAT LIVE SPORTFØLG PRO BOWL PÅ TV3+

Det er en sand stjerneparade, når NFL's bedste spillere mødes i den årlige all star-kamp, Pro Bowl, på Hawaii. Her er kun plads til de spillere, der har klaret sig aller bedst i sæsonens løb, og selv om det er en showkamp mellem NFC og AFC, vil LaDainian Tomlinson, Chad Johnson, Drew Breese og de øvrige spillere gøre alt, hvad de kan, for at afslutte sæsonen med en sejr. Det gælder også Indianapolis Colts' fantastiske quarterback, Peyton Manning, der i søndags førte sit hold til sejr over Chicago Bears i Super Bowl XLI og samtidig blev kåret til kampens bedste spiller.

Manning har fået flere stemmer end nogen anden spiller i denne sæsons Pro Bowl-afstemning, og både tilskuere og tv-seere kan se frem til at se ham i aktion på Hawaii.

Pro Bowl er garanti for god underholdning og flotte spil, og seerne på TV3+ kan følge det hele direkte. Der sendes live fra Aloha Stadium i Honolulu fra klokken 24:00 lørdag den 10 februar.

Jens Arnborg og Jens Knudsen kommenterer kampen."21:00 SPORT" - NYT SPORTSMAGASIN PÅ TV3+

Klokken 21:00, hver søndag aften på TV3+ vil du fra den 11. marts kunne se det helt nye sportsmagasin, "21:00 SPORT". Her vil der ikke bare blive fulgt op på SAS Ligaen og fodbold i almindelighed. Programmet, med Carsten Werge som vært, vil følge ugens sport helt til dørs og gå bag om nogle af ugens store sportsbegivenheder, og hvad der ellers rør sig i sportens verden. Dybdegående reportager, personlige portrætter og selvfølgelig den sædvanlige store fokus på dansk topfodbold vil bare være nogle af ingredienserne i en skarp og fascinerende sportstime. Oveni vil hver weekend som altid byde på to SAS Liga-kampe med optaktsprogrammet "Onside Live" forud for kick-off med indslag, direkte spillerinterviews og eksperter i studiet. Den nye vært Dan Engelsted står klar fra kl. 16:00, hver lørdag inden "Lørdagskampen". Og dagen efter serverer han "Søndagskampen" i primetime fra kl. 18:30.

_________________________________________________________________________________________________

Viasat Live Sport udsendes af Viasat A/S. Du kan læse flere nyheder om TV3 og Viasat på http://dk.press.viasat.tv/Redaktion:Teis Gjervig og pressechef Søren Hedman (ansvarshavende), tlf. 77 30 55 00.

E-mail: Send e-mail til teis.gjervig@viasat.dk med din e-mail-adresse, hvis du ikke længere ønsker at modtage Viasat Live Sport.Viasat er et selskab i den internationale mediegruppe Modern Times Group AB. MTG er et førende medieselskab med vertikal integration af mediegrupperne, broadcasting, produktion, publishing og media services, som opererer i mere end 30 lande over hele verden.Med forretningsområdet Viasat er MTG den største free-TV operatør i den nordiske og baltiske region, den tredjestørste satellit pay-TV operatør i Europa, og har ekspanderende TV-aktiviteter i Rusland, Ungarn og andre lande i Østeuropa.MTG er den største kommercielle radioaktør i Nordeuropa og internationalt førende produktionsselskab indenfor reality-TV.Viasat - Entertaining people in Sweden, Norway, Denmark, Finland, Estonia, Lithuania, Latvia, Hungary, Russia, Poland, Romania, Bulgaria, Belarus, Moldova, Ukraine, Czech Republic, Slovakia, Slovenia and Serbia & Montenegro.