Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Play The Game

Tirsdag d. 13. marts 2007

Kulturministeren udpeger Jens Brinch til formand for Play the GameEn erfaren aktør i international idrætspolitik, 60-årige Jens Brinch, er af kulturminister Brian Mikkelsen blevet udpeget til bestyrelsesformand i Play the Game efter indstilling fra Idrættens Fællesråd.

Jens Brinch er for nylig flyttet tilbage til Danmark efter ni års ansættelse i Grønlands Idræts-Forbund, hvor han de seneste seks år har været generalsekretær. Nu fortsætter han som international chef for GIF med udgangspunkt i sit hjem på Als.

I 1990’erne var Jens Brinch ansat som international konsulent i DGI, og i begge sine job har han opbygget et bredt netværk inden for nordisk og europæisk idræt.

Det skal nu komme Play the Game til gode i en tid hvor institutionen skal sikre sin fremtid, eftersom aftaleperioden mellem Kulturministeriet og Idrættens Fællesråd udløber til nytår.

”Play the Game har et stærkt netværk blandt journalister og idrætsforskere over hele verden. Min opgave bliver at styrke forbindelsen til de mange idrætsledere der ikke bare går magtens vej, men ønsker demokrati, åbenhed og ytringsfrihed i de store idrætsforbund og i den olympiske bevægelse,” siger Jens Brinch.

”Det er et godt afsæt for forhandlingerne at det er lykkedes at placere næste Play the Game-konference på Island. Initiativet er blevet mødt med stor velvilje overalt i det islandske samfund, og vi håber den gode stemning vil brede sig til de øvrige nordiske lande.”

Næste konference afholdes fra 28. oktober til 2. november i Reykjavik i samarbejde med den islandske ungdoms- og idrætsorganisation Ungmennafelag Islands (UMFI).

Den nye formand afløser Michael Andersen, der trak sig tilbage i 2006 som følge af at han blev ansat som direktør i Team Danmark.

----

Yderligere oplysninger hos Jens Brinch, tlf. 74 41 52 03 /mobil 23 25 17 92

eller sekretariatschef Jens Sejer Andersen, tlf. 70 27 55 77/ mobil 20 71 07 01 /priv. 75 83 80 82

---Venlig hilsenJens Sejer Andersen

------------------------------------------

Jens Sejer Andersen

Director/Sekretariatschef, Play the Game

c/o Danish School of Journalism/

Danmarks Journalistshøjskole

Olof Palmes Allé 11

DK-8200 Aarhus N

Denmark

office +45 70 27 55 77

cell phone +45 20 71 07 01

jens@playthegame.org

www.playthegame.org