Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Boksning på TvDanmark

Tirsdag d. 26. september 2000

Pressemeddelelse
Tirsdag den 26. september 2000


- ”Fight Night” på TvDanmark 1 -
Efter længere tids fravær vender
Super-Brian, Mads Larsen
og Frank Olsen tilbage i bokseringen
fredag den 6. oktober i Næstved Hallerne

Efter næsten et års fravær vender den 28-årige Mads Larsen tilbage i bokseringen. Det samme gør Super-Brian og Frank Olsen. Seerne kommer til at opleve ”The Golden Boys”, når TvDanmark 1 transmitterer boksebraget direkte fra Næstved Hallerne fredag den 6. oktober kl. 19.30.

Sidst, boksefans kunne opleve den tidligere WBF verdensmesteren i Super-Mellemvægt, Mads Larsen (32-1-0), var den 26. november 1999 i Viborg, hvor han boksede imod Omar Gonzales, som han vandt over på knockout og dermed erobrede modstanderens WBF titel. Efterfølgende skulle have været en glædens tid for Mads Larsen, men sådan blev det ikke.

Det, som begyndte som en betændelsestilstand i den ene læg, udviklede sig siden til en mere permanent lidelse, som gjorde, at Mads Larsen blev opereret i juli. Godt og vel en måned senere genoptog han sin boksetræning og er nu klar til at tordne sammen mod den 29-årige amerikanske hardhitter Danny Phippen. Han er hidtil ubesejret i 21 professionelle kampe, hvoraf 16 af dem er vundet på knockout.

Super-Brian vender også stærkt tilbage efter et halvt års pause fra ringen. I sin comeback kamp skal han møde amerikaneren, Kevin Cook, der har bokset 18 kampe med 16 sejre. 12 af dem er på knockout. Det er foreløbig kun blevet til to nederlag.

Det bliver også til et velkomment gensyn med Frank Olsen. Det har aldrig været lysten til at træne, der holdt ham fra bokseringen. Tværtimod. Han er træningsnarkoman og er altid i topform. Men han mistede gnisten i forbindelse med sit nederlag til Carlos Baldomir fra Argentina, der stoppede Frank Olsen i kampens 10. omgang, og derved fratog danskeren hans VM-titel. Samtidig mislykkedes det for ham at vinde WBCs internationale titel, som der blev bokset om i samme kamp.

1/2

2.


Nu er han tilbage og i bedre form end nogensinde! Og han gør det i den tungere vægtklasse – Junior-Mellemvægt - hvor hans råstyrke og slagkraft sammen med hans eminente boksekunnen hurtigt bør bringe ham til tops igen! I skrivende stund ligger det endnu ikke fast, hvem Frank Olsen skal møde.

Desuden kan TvDanmark 1s seere også se frem til en sand stjerneparade af danske boksere fra Team Palle. Jesper D. Jensen møder italieneren Luigi Castiglione i kampen om den ledige EM-titel i Bantamvægt. Desuden er der et forrygende gensyn med den kun 18-årige århusianer Mehdi Abedi, der debuterede og inkasserede sin første professionelle sejr ved det seneste ”Fight Night”-stævne i Kolding.

Også sværvægteren Simon Welms er tilbage i bokseringen. Det samme er super-mellemvægterne Mikkel Kessler, Rudy Markussen, Steffen Nørskov og Steffen Nielsen. Endelig debuterer Norges bedste amatørbokser Anders Styve, der tegner til at blive Team Palles nye store boksehåb.


Kommentatorer: Søren Søndergaard og Jørgen Herbert.
I studiet: Hans Henrik Palm og Lisbeth Janniche.
For yderligere oplysninger kontakt venligst:
TvDanmarks presseafdeling, Johnny Jensen, tlf.: 32 69 96 73.TvDanmark 1 og TvDanmark 2 gik i luften den 3. januar år 2000. TvDanmark-kanalerne er rig på danske produktioner som ”Biker-Jens”, ”48 Timer” og ”Villa Medusa”. Det er på TvDanmark 1, at vi blandt meget andet præsenterer dansk, professionel boksning fra Team Palle, landsholdets VM-kvalifikationskampe på udebane og masser af storfilm. På TvDanmark 2 viser vi programmer for de unge voksne. Her finder man programmer som ”Skadestuen”, ”Bryllupper” og ”Helt til grin” m.fl. Det er også her, at man finder de lokale programmer og de daglige lokale nyheder. Signalet for TvDanmark 2 sendes via det lokale netværk, som består af femten lokal-TV stationer: TvDanmark 2/Kanal 2 (København), TvDanmark 2 Næstved, TvDanmark 2 Vestsjælland (Slagelse), TvDanmark 2 Fyn (Odense), TvDanmark 2 Østjylland (Århus), TvDanmark 2 Midtjylland (Herning), TvDanmark 2 Aalborg, TvDanmark 2 Sydsjælland (Vordingborg), TvDanmark 2 Sydfyn (Svendborg), TvDanmark 2 Lolland Falster (Nakskov), TvDanmark 2 Esbjerg, TvDanmark 2 Sønderborg, TvDanmark 2 Aabenraa, TvDanmark 2 Trekanten samt TvDanmark 2 Haderslev.