Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Akkreditering - tennis

Fredag d. 30. marts 2007

Ansøgningsskema til akkreditering


Det er nu I kan ansøge om akkreditering til Tennisgalla 2007. f.reklame A/S præsenterer i år super-tennis i absolut topklasse torsdag den 26. april i KB-Hallen. Verdensstjernen MARTINA HINGIS møder dansk tennis helt hotte navn på spindesiden CAROLINE WOZNIACKI, og derudover bliver der mulighed for at få rørt lattermusklerne, når den iransk-fødte tryllekunstner MANSOUR BAHRAMI stiller op i en Legends Live double med MICHAEL TAUSON. De møder franske HENRI LECONTE og FREDERIK FETTERLEIN.

Vi kan allerede nu meddele, at der bliver pressemøde med Martina Hingis og Caroline Wozniacki på Admiral Hotel onsdag eftermiddag den 25. april. Klokkeslæt følger senere.

PROGRAMMET
Der er lagt op til en tennisbegivenhed i verdensklasse med start kl.19.00.Torsdag den 26. april
Kl. 19.00: Mansour Bahrami/Michael Tauson– Henri Leconte/Frederik Fetterlein
Kl. 21.00: Martina Hingis – Caroline Wozniacki

AKKREDITERING
Der er nu mulighed for at ansøge om akkreditering til denne unikke begivenhed. Vi gør opmærksom på, at mediemæssig adgang kun kan opnås med godkendt akkreditering og ikke med pressekort alene. Vi vil så vidt muligt imødekomme jeres akkrediteringsønsker og giver straks besked herom efter tilmeldingsfristens udløb.Der vil i forbindelse med Tennisgalla 2007 ikke blive oprettet et fuldt udstyret pressecenter, men der vil være et lokale til rådighed for placering af udstyr med videre. Efter kampen mellem Martina Hingis og Caroline Wozniacki vil der blive afholdt pressemøde.

ANSØGNING
Udfyld nedenstående og returner – Senest SØNDAG 15. APRIL:

Navn på medie:

Journalist:

Fotograf:

Mail:

Besvar blot denne mail.