Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ledigt job

Lørdag d. 30. september 2000


Sportsjournalist til DAGBLADET/Frederiksborg Amts Avis
Er du en frisk, yngre journalist med lyst og evner til at skrive levende og medrivende om og redigere et meget alsidigt udbud af sportsbegivenheder, så har vi måske jobbet til dig.
Vores sport er bemandet med ialt syv journalister, der dækker det meste af Sjælland tæt. Det er i Ringsted, vi har det ledige job. Herfra dækker vi såvel Herfølges mandskab som Køges succesfulde 1. divisions hold, Roar Roskildes mandskab i håndboldligaen og Team Midtsjællands stræben efter gode resultater og placeringer på såvel kvinde- som mandesiden. Selvfølgelig er en masse af det kampreferater og resultater, men vi lægger også stor vægt på baggrundsartikler og interview - også med unge talenter i det hav af sportsklubber, der er vores store område.
Er dette job, som vi ønsker besat den 1. november, noget for dig, bedes du sende din ansøgning til: Chefredaktør Torben Dalby Larsen, Dagbladet/Frederiksborg Amts Avis, Søgade 4-12, 4100 Ringsted.
Du er velkommen til på forhånd at kontakte journalistik redaktør Finn Yde eller journalisternes tillidsmand Jeppe Lodberg, tlf. 57612500.