Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fodbold på TvDanmark

Torsdag d. 5. oktober 2000

Pressemeddelelse
Torsdag den 5. oktober 2000


- KICK OFF på TvDanmark 1 -
Hele tre VM-kvalifikationskampe på TvDanmark 1

Endnu en gang lever TvDanmark 1 op til titlen ”Danmarks nye sports kanal”, når der blændes op for hele to VM-kvalifikationskampe lørdag den 7. oktober samt endnu en VM-kvalifikationskamp onsdag den 11. oktober.

Første kamp, TvDanmark 1 viser, er Danmarks vigtige opgør mod Nordirland i Belfast lørdag den 7. oktober. Efter sejren over Island kan Morten Olsen for alvor bringe det danske hold på vinderkurs. Med en sejr over Nordirland, som vandt sin første kamp mod Malta, kan Danmark bringe sig i front i sin pulje – afhængigt af resultatet af kampen mellem Tjekkiet og Island.

Den fodboldkamp sender TvDanmark 1 umiddelbart efter opgøret i Belfast. Tjekkiet er med stjerner som Pavel Nedved, Karel Pobersky og Patrik Berger favorit, men islændingene har før overrasket med imponerende resultater mod storhold som Frankrig og Rusland. Kan islændingene gøre det igen og dermed give Danmark en hjælpende hånd?

Endelig sender TvDanmark 1 topkampen mellem Holland og Portugal onsdag den 11. oktober. Her er der lagt op til et brag af en fodboldkamp foran 50.000 tilskuere på De Kuip Stadion i Amsterdam. De to EM-semifinalister er blandt Europas allerbedste hold, og med spillere som Patrick Kluivert, Marc Overmars og Edgar Davids over for sydlandske stjerner som Luis Figo, Rui Costa og Jao Pinto, er der nærmest garanti for en yderst seværdig og underholdende fodboldkamp.

Nordirland – Danmark
lørdag den 7. oktober kl. 15.30
på TvDanmark 1

Tjekkiet – Island
lørdag dem 7. oktober kl. 18.00
på TvDanmark 1

Holland – Portugal
onsdag den 11. oktober kl. 21.00
på TvDanmark 1

Billeder kan findes på: www.billednet.netlink.dk
For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Sportschef, Martin Dalgaard
via TvDanmarks presseafdeling, Johnny Jensen, tlf.: 32 69 96 73.