Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Tre nye job på TV-sporten

Mandag d. 16. oktober 2000Journalister til TV-Sporten

TV-sporten i DR søger tre journalister med tiltrædelse 1. januar:
· Nyhedsjægeren, der sætter en ære i at have dagens tophistorie.
· Håndboldreporteren, der har et kendskab til og et kildenet indenfor håndbold, som forstærker tv-sportens position som Danmarks mest troværdige håndbold-medie.
· Billedmageren, der kan levere DEN velkomponerede tv-historie, som gør forskellen, når søndagens sportsudfoldelser serveres for tv-séerne.

Nyhedsjournalist :
Skal være med til at styrke SportNyt og fastholde udsendelsens position, som landets mest sete nyhedsudsendelse på sportsområdet. SportNyt udkommer fra 21,50 til 22,00 fra mandag til torsdag og 19,00-19,15 om lørdagen. Udsendelserne er en blanding af sportsformidling og journalistik om sport. SportNyt har en målsætning om at være endnu mere dagsordensættende i fremtiden, og det skal du hjælpe med til.

Krav: viden om sport, sikker vinkling og prioritering, systematik i jagten på historier, koldblodighed, ærgerrighed og flid.

Håndboldreporter :
DR’s TV-Sport har en efterhånden lang tradition for dækning af håndbold. Den dækning opprioriteres i fremtiden. Vi vil transmittere flere kampe – både nationalt og internationalt. Og vi vil i fremtiden lægge mere vægt på nyhedshistorier og magasinstof om håndbold.

Krav: håndbold som stofområde gennem et stykke tid, kildenet og kendskab til, hvad der rører sig i håndbold nationalt såvel som internationalt, lyst til at fortælle historier i billeder og mod til at være direkte på.

Featurejournalist :
Søndagssporten er TV-Sportens ugentlige magasinprogram, som består af sportsreportager, portrætter og features. Vi søger en erfaren tv-journalist, som er istand til at fortælle den gode historie i billeder og gerne på utraditionel vis.

Krav : erfaring med tv-mediet, sikker fortælleteknik, kreativitet og idérigdom og viden om sport.

Engagement er et af nøgleordene på TV-Sporten. Vi opererer i en verden, hvor tingene ofte udspiller sig på skæve tidspunkter og i weekender. Derfor forventer vi, at ansatte på TV-Sporten udviser fleksibilitet og virkelyst og er klar til i perioder at give et nap ekstra.
Til gengæld kan vi tilbyde en arbejdsplads, hvor det som oftest er medarbejdernes egen kreativitet, som sætter grænserne for udfoldelserne.

Yderligere oplysninger hos redaktionscheferne Jan Rosendal 35 20 49 40 eller Peter Nørrelund 35 20 49 21.

Skriv 141/2000 på din ansøgning og send den til DR, TV-Sporten att. Sportschef Jørgen Steen Nielsen, TV-byen, 2860 Søborg eller på email jnx@dr.dk, så vi har den senest 30. oktober.

“Du kan læse mere om DR på DR-Online på Internettet: http:/www.dr.dk/, hvor du også kan se denne og andre stillingsannoncer fra DR”.

TV-Sporten sender i år omkring 700 timers tv, der fordeler sig mellem sportsnyheder, magasinprogrogrammer, transmissioner og dokumentarprogrammer. Afdelingen er på omkring 50 medarbejdere heraf 18 journalister.