Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

TvDanmark 1 sender Barcelona-Real Madrid

Torsdag d. 19. oktober 2000

Pressemeddelelse
Torsdag den 19. oktober 2000


Spansk fodbold på TvDanmark 1
- starter allerede på lørdag med topbraget FC Barcelona – Real Madrid

TvDanmark 1 er igen gået i offensiven som Danmarks nye sportskanal. Stationen har netop sikret sig rettighederne til den spanske Primera División – en af verdens bedste fodboldligaer med storhold som Real Madrid, FC Barcelona, Valencia og Deportivo la Coruña.

Rettighederne gælder fra januar og frem, hvor der hver weekend vil blive sendt spanske topkampe på TvDanmark 1.

Men stationen tyvstarter allerede nu på lørdag kl. 20.55 med topbraget mellem FC Barcelona og Real Madrid på Nou Camp i Barcelona. Det er ikke kun et klassisk opgør mellem de to ærkerivaler – begge i storform. Det bliver også et drama med fokus på én enkelt person: Luís Figo, verdens dyreste fodboldspiller, som for første gang, efter sommerens kontroversielle klubskifte fra Barcelona til Real Madrid, vender tilbage til Nou Camp – i fjendens trøje. Her venter der ham en modtagelse mindst lige så ond og fjendtlig fra de 100.000 tilskuere som den, Michael Laudrup oplevede i sin tid, og der er lagt op til en dramatisk aften med store følelser - og fodboldspil i verdensklasse.

TvDanmarks sportschef Martin Dalgaard siger: Vi er meget glade for, at vi oveni landskampene, UEFA Cup´en og boksningen nu også kan præsentere den spanske liga. De spanske hold er blandt verdens allerbedste, hvilket blev understreget sidste år, hvor tre ud fire hold i Champions League-semifinalerne var spanske. Og turneringen er en af de mest underholdende og målrige i Europa. Det er en vare med meget høj sportslig kvalitet - og det er den slags, vi går efter på TvDanmark 1.

TvDanmark 1 har indtil videre sikret sig rettighederne til alle de bedste kampe til og med returopgøret Real Madrid – FC Barcelona i marts.

- Men hvis den spanske fodbold bliver den succes, hvilket vi regner med, så fortsætter vi naturligvis resten af året med, siger sportschef Martin Dalgaard.


For yderligere oplysninger kontakt venligst:
TvDanmarks sportschef Martin Dalgaard, 32 69 96 61 eller 21 71 96 61.


Pressebilleder kan hentes på billednettet: www.billednet.netlink.dk