Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyt job

Torsdag d. 5. juli 2007


Sportsjournalist til Berlingske Tidende

Fra 1. august bliver en stilling ledig til en ambitiøs sportsjournalist med den rette profil. Du bliver medlem af en redaktion af ildsjæle, som på kort tid har løftet Berlingske Tidendes sport til at være førende på nyheder, baggrunde og reportage. I årets første halvdel var Berlingske Tidende landets mest citerede morgenavis - uden at vi gav køb på det velskrevne interview og de gennemresearchede, læseværdige og underfundige reportager.
Vi tager nu næste skridt og vinker farvel til den gamle opdeling mellem redigerende og skrivende journalister. Vi bliver otte journalister, som er ligestillet i alt, hvad vi foretager os redaktionelt - fra planlægning, idéudvikling, coaching, dataindsamling, skrivning og tekstredigering. Sammen skal vi udvikle den daglige avis, så den emmer af overskud, overraskelser og skrivelyst. Ligesom vi skal løfte Berlingske Tidende ind i en ny æra, hvor dagens nyheder breakes time for time, minut for minut på www.berlingske.dk - en web-first-strategi.
Vi sætter den undersøgende og dybdeborende journalistik i højsædet og kommer ofte til at arbejde sammen i hold. Derfor søger vi en journalist, som ikke bare står sig selv nærmest, men er både socialt indstillet og i stand til på egen hånd og i holdarbejde at grave de bedste sportshistorier frem i lyset.
Du skal på den ene side have humor og glimt i øjet og på den anden side kunne skrue bissen på og stille de ubehagelige spørgsmål - hver gang. Er det noget for dig så send straks en ansøgning til: Sportsredaktør Jesper Dahl Caruso

Tidsfrist: Søndag den 22. juli.
2-5 ansøgere kaldes til samtale ugen efter, og stillingen besættes inden månedens udgang.


Berlingske Tidende
Att.: Jesper Dahl Caruso
Pilestræde 34
1147 København K
car@berlingske.dk
5121 5519 (er pt. på ferie i Spanien, men læser mails)