Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Redaktørskifte på Tips-bladet

Onsdag d. 8. august 2007

TIPS-bladet har fået ny ansvarshavende chefredaktør.
Thomas Færch Kvist afløste mandag 6. august 2007 Niels Frydenlund på posten som ansvarshavende chefredaktør på Skandinaviens største fodboldblad. Niels Frydenlund har efter eget ønske valgt at fratræde posten for at søge nye udfordringer andetsteds.

- Efter 13 år på TIPS-bladet har det været en svær beslutning. Der er to grunde til, at jeg alligevel har truffet den. For det første har jeg fået et godt tilbud, for det andet kunne jeg mærke, at det ikke ville holde i længden at arbejde i København og bo i Jylland, siger Niels Frydenlund.

Thomas Færch Kvist har siden 1. februar siddet som chefredaktør på TIPS-bladets onlineversion og har tidligere været både souschef og chefredaktør på fodboldmagasinet Forza.

- Det er en stor opgave, som jeg glæder mig til at løfte i samarbejde med TIPS-bladets dygtige medarbejdere. Dette er det ultimative job for en sportsjournalist – Det er en drengedrøm, der går i opfyldelse. Målsætningen bliver primært at geare TIPS-bladet til fremtidens digitale udfordringer. Vi er allerede godt på vej, siger TIPS-bladets nye ansvarshavende chefredaktør.

Henrik Stegger Nielsen, der for nyligt overtog aktiemajoriteten i TIPS-bladet, hilser den ny ansvarshavende chefredaktør velkommen.

- Jeg har kendt Thomas Færch Kvist i mange år og ved, hvilke kvaliteter han besidder. Jeg ser frem til samarbejdet med ham og resten af holdet bag TIPS-bladet i den fornyelsesproces, der er sat i gang.